Autor: Beta

Info
08.11.2023.
09:32
Nevladina organizacija Crta pozvala je građane da im se obrate ukoliko uoče nepravilnosti na glasanju na izborima 17. decembra.
  • Maja

    10.11.2023 17:41
    Za Da
    Odgovor
    Možete da prijavite Upravnom sudu. Mogu i upravnici da sve snime pa kod koga se prijavljuju da traze dvostruko za ciscenje lift opravke i slicno
  • Beočin boy

    08.11.2023 12:18
    Dva kubika za siguran glas
    U Beočinskoj opštini, kamionom javno-komunalnog preduzeća razvoze potkupljenim glasačima drva po kućama. Prvo ih pokupe privatnim autom zaduženi za vrbovanje, odvezu u kancelariju gde se obavi uzimanje podataka od jadnika koji prodaju glas, onda se jadnici vrate kući i čekaju isporuku drva.
  • SuperNova

    08.11.2023 11:56
    Poštovani sugradjani, krenite da prijavljujete čega vas je strah, da osetite kako je živeti bez straha?
  • Zare

    08.11.2023 11:25
    Formirati pravne timove sa pristupnim adresama gde se mogu prijaviti nepravilnosti, jer malo ko vise veruje u drzavne institucije.
  • Neki

    08.11.2023 11:08
    Bolje ovako:
    Jako važno!
    Pitanja:

    1.Da li će na ovim izborima biti zabranjeno fotografisanje izbornih listića i trenutno proglašavanje takvog listića nevažećim?

    2. Da li je omogućena kontrola da li glasač ubacuje listić koji je dobio na glasačkom mestu ili ubacuje listić koji je doneo sa sobom i trenutno poništavanje glasa takvog glasača?

    Bez ova dva uslova opozicija nije ni trebala da se trudi da izlazi na ove izbore!
  • Da

    08.11.2023 10:36
    A kome ja da prijavim policiju koja masovno registruje nove stanare u našem ulazu?

    Crta je šala mala.
  • Bex

    08.11.2023 10:08
    Bex
    A dali ta Crta moze da mi garantuje da cu ostati na poslu na kom sam privremeno zaposlen kao i vecina u JP?! Jer svi znamo da SNS ima svoje Sudije Policiju Dousnike…i svi su Korumpirani!!! Znate ovakvih kao ja ima veliki broj radimo imamo porodice i najgore je sto smo svi u Kreditu koji se mora vracati! Prvi bi izasao u javnosti sa neoboruvim dokazima o kupovini pretnji zastrasuvanju ucenama koje se sprovode po JP ali dok ja docekam neku Pravdu i presudu Izvrsitelji bi me izbacili na Ulicu sa porodicom i na kraju bi ja bio najveci Krivac!!! Zeli bih da se sa ovim zaista zavrsi ali ljudi se boje zbog egzistencije i nice vise jer Danas naci posao moze svako kod Privatnika ali plate su cesto 40 do 50 hiljada ne dovoljno za zivot i vracanje Kredita!!! Ako Crta ili bilo koja Institucije daje cvrste garancija prvi cu izaci u javnosti sa snimkom i celom semom kako se sve to radi i sorovodi u delo! Do tada sam BEX bot koji pise komentar kako bi bar Malo sebi olaksao savest!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna