Autor: FoNet

Info
14.11.2023.
22:34 > 22:34
Birači u inostranstvu mogu diplomatsko-konzularnim predstavništvima Srbije najkasnije pet dana pre dana zaključenja spiska, odnosno do 25. novembra u ponoć, podneti zahtev za glasanje u inostranstvu.
  • Забранити

    15.11.2023 09:24
    гласање
    Забранити гласање свима грађанима других држава, без обзира што имају, поред свог, и држављанство Србије. Не може се живети у једној држави, а гласати и утицати на политички живот у другој држави.
  • Pera Minhen

    15.11.2023 08:01
    Naravno
    Da cemo ici da glasamo u konzulat. Lepo je videti nase osoblje ovde u konzulatima. Nije problem sto ne govore nemacki, naucice. Ima vremena. Nego ni engleski im bas ne ide, dok u srpskom ima teskoca ... Sve najbolje je izabrano da dodje. Konzul u Frankfurtu je kik bokser iz Zemuna. Kada sam ga video, mislio sam da je security u konzulatu. Strašno. Dno dna.....
  • Di ja spora

    15.11.2023 00:16
    Srbija zemlja Dembelija
    Ma kako da ne.......... podnecemo zahtev konzulatu sa svim trazenim i netrazenim podacima (mozda budu trazili i uzorak DNA?), cekacemo resenja da nam dozvole da glasamo (ahahaha)....eeee, onda cemo da ideeemo na glasanje i nazad 3000 km od mesta gde prebivao (kako kaze vlast u Srbiji) i to svom trosku, pa cemo ondak da glasaaamo za aljekove kandidate (jer svi su oni aljekovi( milica, bosko, psg, nada, dzada, djiki, marinika, uf koliko ih je nema vise mesta za nabrajanje). Kako da ne! Nego, 'ocete li i malo parica da vam posaljemo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna