Autor: Tanjug

Info
23.11.2023.
18:07 > 18:08
Na lečenju u Opštoj bolnici u Novom Pazaru nalazi se više osoba, za koje se sumnja da su se otrovali hranom.
  • Zemlja čudesa

    27.11.2023 22:33
    @MM
    Veliki majstore, majonez se pravi od jednog jajeta (17 din.) i 2 dcl zejtina (40 din.) štapnim mikserom za bukvalno 2 minute. Kada se razvodni pljeskavičar za te pare ima 300-350 ml majoneza za prodaju i nema "proverenog dobavljača" koji je konkurentan sa cenom. I to se masovno radi, osim u hotelima i restoranima koje obilazi sanitarna.
  • Dalibor Hubac

    24.11.2023 00:08
    I kad izadju iz bolnice
    opet ce ih jesti za par nedelja na tom istom mestu sa istim majonezom ne vredi nista pricati nasem narodu .

    Samo mu reci narode to ti je to .

    Sanitarna inspekcija ce dobiti novi automobil na poklon narod ce i dalje kupovati otrove od hrane i tako ide zivot u Srbiji .

  • bananarama

    23.11.2023 23:55
    Pljeskavica se jede sa lukom, eventualno može i kajmak ca se doda.
    Majonez, kečap, senf, pavlaka, . . . i slično đubre samo pokvari ukus roštilja.
    Pljeskavica sa pavlakom mora da je odvratnog ukusa.
    Ovo mi je u rangu kao kada neko u kineskom restoranu uz porciju pirinča traži i veknu hleba. A jednom prilikom sam se našo u takvom društvu da je lik koji sa nama sedeo za stolom od konobara tražio hleb.
  • xqt

    23.11.2023 22:25
    Vegeta je bolja
    U tigru Salmonela je postala novi dodatak jelima.
  • maja

    23.11.2023 21:53
    @Wm
    Po meni ovde je u pitanju majonez.
  • Mileva

    23.11.2023 21:53
    Saosećam sa ljudima, ali pljeskavica i majonez!
  • Hrana

    23.11.2023 21:23
    Onaj ko nije radio u restoranu i pripremao hranu nezna šta se sve servira i prodaje. I bolje
  • MM

    23.11.2023 21:16
    @zemlja čudesa
    Majonez se kupuje od proverenog proizvođača, a na šta se troši 20-ak jaja? Na majonez ne jer ga ni jedan ugostitelj ne pravi. Jaja uglavnom za doručak i tu se troši 100-tinak kom. Pričaš a nemaš pojma o poslu u ugostiteljstvu. To je trovanje pljeskavicama. Pokvareno meso koje nije termički obrađeno
  • Jozo

    23.11.2023 20:00
    Salmonela
    Hahaha....jeli su majonez.....podseca na masovno trovanje salmonelom u menzi Jugoalata.....stotine ljudi je obolelo....samo su onda sluzili rusku salatu.
  • Bb-ns

    23.11.2023 19:57
    Oće to,kada nema Svinjetine.
  • Ema

    23.11.2023 18:59
    Tehnolog
    Nadležni zatvaraju oči pred ovim stvarima i zabijaju glavu u pesak :-( Danas svako može da se bavi hranim, koliko samo dostava svaki dan ima...A kontrole nikakve. Ti mali sa fast food, sa pljeskavicama, keterinzi većina nema pojma osnovna higijensko pravila, ni šta je HACCP. A o ne pranju ruku posle WC da ni ne govorim...Zato se ne čuditi Salmoneli, Shigeli, E. coli. Pogledajte Netflixov dokumentarac Otrovani
  • Šone

    23.11.2023 18:31
    Pa
    koji je ugostiteljski objekat je u pitanju, pobogu svi ćemo se otrovati!!!
  • Zemlja čudesa

    23.11.2023 18:26
    Majonez domaći...
    ...salmonela ekspresno. Dovoljno je da jedno jaje bude zaraženo, a za takve objekte se troši po 20-tak dnevno, i eto radosti.
  • WM

    23.11.2023 18:18
    Mnogi ugostitelji prodaju neispravni hranu (meso) jer kad se termički obradi ništa se ne oseti a nije ni štetno. Nema trovanja. To nije dobro termički obrađeno što je česta pojava hrane sa roštilja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna