Autor: Novosti

Info
25.11.2023.
09:23
Izborne liste predale su do sada oko 122.000 potpisa birača više nego što je neophodno za podnošenje lista za parlamentarne izbore koji će biti održani 17. decembra.
  • bananarama

    25.11.2023 12:18
    Jednom u životu sam nešto potpisao i nikada više mi ne pada na pamet to da radim.
    Pre dosta godina sam u centru potpisao peticiju da ubice dece dobiju doživotnu robiju. Tada sam ostavio JMBG, adresu i broj telefona.
    Bukvalno me od tada, pred svake izbore, zovu razne stranke i agencije za istraživanje javnog mnenja.
    Do tada me niko nikada od njih nije zvao niti je znao da postojim.
    Opravdano sumnjam da su kada sam potpisao tu peticiju moje podatke prodali ili ustupili trećim licima. Ko zna, možda sam i sada "potpisao" listu za neku stranku a da nemam pojma tako što su korišteni moji podaci kada sam potpisivao tu peticiju.
    Dakle, nikada nikome ništa ne potpisujte.
    Ko god vam traži potpis, podršku, oterajte ga u 3 p. m.
    Ko zna šta jednog dana mogu da vam smeste.
    Neka im njihova uža i šira rodbina, prijatelji potpisuju te gluposti.
    Opekao sam se i na teži način sam to naučio.
    Samo bežite od tih koji vam na ulici za štandovima traže potpis ili vam dolaze na kućnu adresu da im nešto potpišete pa makar sa tom osobom bili najrođeniji rod, najbolji prijatelj, kum, brat, sestra, ujak, . . .
  • Filip Sandor

    25.11.2023 11:14
    A tek mrtvi koji će glasati
    pored ovih "120 hiljada viška" živih tu se mrtvi još jedno 100 hiljada se ne računaju umrlih pre 10 i više godina.Sa mrtvima će biti sigurno 250 hiljada "viška" glasova.

    Posle se neko pita kako političari ostaju na vlasti u Srbiji 30 godina unazad jedne te iste face.

    Pozdrav iz Švajcarske za bivše kolege KC Vojvodina .

    Jednostavno isuviše smo bolesna ,pokvarena,zla,podmitljiva,neprosvećena i dvolična nacija koja je spremna svakome da se proda za par desetina eura da bi nam 5% bilo bolje .Ne ovima koji se prodaju i rade za kriminalce od političara . Mislim na njihovu decu . Neiskvarenu decu i mlade ljude u procvatu života koja treba da rade i ostavljaju najbolje godine svog života ultra kriminalcima od političara i bolesnom korumpiranom sistemu od kafe kuvarice u svakoj opštini do najvišeg državnog vrha.

    Prebolesni smo i moralno i karakterno da bi nam 4% bilo bolje nakon bilo kojih izbora.

  • Bačeni glasovi

    25.11.2023 10:07
    Bitno je da ne bude bačenih glasova na izborima. Vučić je formirao stranke lažne opozicije kako bi otkinule glasove pravoj opoziciji. A te stranke lažne opozicije ni jedna neće preći cenzus. Recimo LSV i Čanak su tu da otkinu glasove "Srbiji protiv nasilja" , a moguće i koaliciji DJB-Tadić.
    A čitava lepeza lažnih patriotskih stranaka je tu da otkine glasove pravoj Državotvornoj opoziciji koju čine NS, DSS-Poks, Dveri-Zavetnici.
    Tako da nebi bilo rasipanja glasova vi koji ste za opoziciju glasajte samo za ove stranke koje sigurno prelaze cenzus, a sada ću vam napisati koliko koja po istraživanju dobija glasova.
    Srbija protiv nasilja 20%
    Dveri-Zavetnici 12%
    DSS-Poks 11%
    NS 9%
    DJB-Tadić 5%
    Svi ostali su lažna Vučićeva opozicija i niko neće preći cenzus, i tu su samo da otkinu glasove ovim gore opozicionim strankama.
  • Соса Тиквић

    25.11.2023 10:03
    Та немој те касти,а колико потписа овери матичар а колико нотар ,да видимо мур па онда некоме тур због фалсификата
  • Војимир

    25.11.2023 10:00
    А Покрет Снага Србије накупи чак 4 гласа ,ал' не уђе у статистику улазе само у парламент

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna