Autor: Tanjug

Info
26.11.2023.
12:06 > 12:25
U Srbiji ima ukupno 2.031.924 nastanjenih stanova bez centralnog grejanja, objavio je Republički zavod za statistiku (RZS).
  • Sabahudin

    27.11.2023 17:00
    Omerović
    Centralno grejanje nije sinonim za toplinu u domu. Ono je možda dobro za sirotinju po garsonjerama ali ako imaš kuću preko 400 kvadrata uz centralno grejanje nužno je imati barem tri kamina da bi se osetila atmosfera i ugodnost skromnog doma....
  • Ljubomir

    27.11.2023 08:45
    U NS smo skinuli radiatore i tuzila nas toplana i nakon 6 godina sprdacine na sudu izgubili su jer do 2016 nisu dostavili ugovore sto zakon odredjuje jasno. na visim spratovima nemamo tople radiatore kao oni na nizim i grejanje pocinje u 6.30 taman kad treba da imamo tople stanove da se tusiramo i presvlacimo za posao. onda do 8,30 kao nesto malo greju pa iskljuce. ne ne ne dragi moji ja hocu da imam celi dan stan topao koliko ja hocu a ne koliko vi jer ja placam.
    skinite se sa centralnog grejanja mi smo u neboderu skinuli radiatore uzeli vestaka struke zacepio je cevi a vertikale nismo dirali iovako ovi nad nama i pod nama nemaju grejanje. Odluka grada NS nije i nemoze biti nad zakonom o obligacijskim odnosima koji jasno govori; svako ima pravo da udje u poslovni ugovorni odnos ako mu uslovi odgovaraju i bez da se pravda ili ucenjuje niko nikoga ima pravo da odbije. Oni misle da smo jos u doba komunizma - zao nema ugovora nema uslova na koje se oni izvlace kao nismo postovali a sta? Kad ste to kupcu predstavili? Zato slobodno skinite se ako necete vise da placate slabo grejanje izaberite jeftinije od struje, peleta itd. Mi se grejemo na par Norveskih radiatora, jedan u kupatilu elektricni a soba dnevna sa parapetnom klimom. Oblozite stan kamenom vunom ako mozete izvana i 35% manje troskova.
  • Jefta

    26.11.2023 14:17
    Cena
    Kao neko ima centralno grejanje, ja čitam ovu vest kao: "U Srbiji se dva miliona stanova greje duplo jeftinije" :)
  • av

    26.11.2023 12:52
    ako
    ja zivim 100 godina necu imati centralno
  • Rusija

    26.11.2023 12:30
    1 evro račun za grejanje
    A u Rusiji je račun za grejanje 1 evro mesečno, a u Srbiji SNS paraziti poskupeli struju jer su sami sebi podigli plate.
    Inače nisam siguran da je u EU bolji standard nego u Rusiji, jer neki hobiji koje pratim i kojima se bavim, primetio sam da su Rusi vodeći, i ima ih puno koji se time bave, dok u celoj EU nema nikog ko stiže da se bavi tim hobijima recimo. A iz mog viđenja to možda znači da se u EU teže živi i da ljudi nemaju vremena za hobije, a da je u Rusiji opušteniji život i lakši, baš zbog ovako malog mesečnog računa za grejanje recimo.
    Tako da smatram, da je poskupljenje struje od strane SNS-a i Vučića u stvari katastrofa, i zato ih moramo oterati na izborima.
  • Peca

    26.11.2023 12:17
    Peca
    A sto se cudite,kada Strogi Centar u NS nema,Cg 70% u 21 veku,koji je "kao" pod nekim,zastitama? Nemoze se stici od izgradnje,Stadiona i sl.! E daje samo,grejanje...
  • Realista

    26.11.2023 12:14
    svakom svoje...
    Građani se greju shodno finansijskim mogućnostima koje kakve su, dobro je što ne lože korišćeni toalet papir.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna