Autor: Beta

Info
02.12.2023.
21:40 > 08:21
Član Nadzornog odbora za izbornu kampanju Slobodan Prvanović ocenio je da je večerašnji nastup Aleksandra Vučića na predizbornom skupu SNS u Areni još jedan u njegovoj funkcionerskoj kampanji.
  • Demagog

    03.12.2023 08:02
    Podvlačenje crte
    Samo neka podnosi, ništa se od toga neće baciti. Nadam se da neko sve pedantno beleži i vodi evidenciju svih kršenja zakona i društvenih i etičkih normi predstavnika ove vlasti. Isto tako se nadam da će doći vreme da se vidi kome koliko po zakonu sleduje, bez olakšavajućih okolnosti.
  • Mani ga Mito prijave

    02.12.2023 23:10
    Čitalac iz Nemačke
    Može on da se obraća ne osmi nego osamstoiosmi put Agenciji za borbu protiv korupcije -pa šta? Sve u državi Srbiji je pod čizmom Aleksandra Vučića. Zar Prvanović zaista veruje da će neko -npr. policija, tužilaštvo, sud itd. stati Vučiću na put? Nema šanse jer je Srbija odavno postala vlasništvo porodice Vučić i nekolicine njegovih najbližih saradnika. A narod? Ko bre, pita narod. Narod je tu da podmićen novcem iz kredita koje će baš taj narod decenijama morati da vraća, da 17. decembra na izborima glasaja za AV. Čak i ako masa ljudi ne glasa za AV -on će ipak muvačinama i prevarama "pobediti" i ostati da i dalje jaše Srbiju i izrabljuje narod.
  • svircevic

    02.12.2023 22:58
    Uzalud Vam trud sviraci
    Institucije na funkcionisu drzava je oteta davno tako da uzalud Vam trud svirači...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna