Autor: Tanjug

Info
03.12.2023.
06:15
Švajcarska je zamrzla oko 7,7 milijardi švajcarskih franaka koje pripadaju Rusima, saopštila je vlada, u okviru sankcija osmišljenih da kazne Moskvu zbog napada na Ukrajinu.
  • sale

    04.12.2023 11:35
    razuma bez
    ovo mora da je opet neka zapadnjacka propaganda...
    otkud postenim rusima tolike pare...
  • Banderaš

    03.12.2023 10:06
    @lOLA Europske vrednosti
    @lOLA
    Europske vrijednosti
    Ismejavate civilizaciju,red i zakon !!
    Srbija je svojim gradjanima ukrala deviznu štednju ,srbija je pokrala doprinos gradjana za preporod srbije-milijarde i ništa nije sagradila a pare su pokradene, srbija je svojim gradjanima smanjila penzije i krade nase penzionere svakog meseca..
    Kako uspete da vidite kada svajcarska sprovodi potpisane odluke evropskog saveta,a kada srbija ne postuje ni svoje, ni medjunarodne zakone, ni ljudska prava, a to vam ne smeta, zasto se ne borite za nas, naše gradjane, a borite se za druge!!?
  • lOLA

    03.12.2023 08:17
    Europske vrijednosti
    To se zove kradja. E gospodo europska opozicijo vi se borite za ovakve vrijednosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna