Autor: N1

Info
03.12.2023.
11:46
Skoro svako treće domaćinstvo u zemljama Evropske unije živi u iznajmljenom stanu, dok gotovo 70 odsto stanuje u stanovima ili kućama koje su u njihovom vlasništvu, pokazuju podaci Eurostata.
  • Професор

    03.12.2023 14:31
    Тај жељени богати запад просто "ужива" у комфору туђих станова и кућа. А сиротиња са истока се"мучи" у својим становима и кућама. А опет ови други трче на печалбу код ових првих све са жељом да зараде и врате се у своје "кућице" и станове.
  • Banderaš

    03.12.2023 12:36
    Komunjarska septička kloaka
    Za zapad, za zapadna shvatanja, Srbija je bogata zemlja i srbi su bogati gradjani, jer svi imaju neke stanove, nekretnine,zemlju,vikendice,njive,auta,čamce,štednju u vlasništvu.
    To sto srbi ne zele da zive u svojim kućama nego idu u gradove, to je kriva sumanuta drzavna politika decenijskog uništavanja sela.
    U srbiji imamo sistem koji gradjanima sa 1, 2 ili vise nekretnina u vlasnistvu daje socijalnu pomoć i smatra ih socijalnim slucajevima,što nije normalno za normalan svet !!?
    Nezdrav,zastareo,propali,nepošten sistem se mora promeniti da bi se ublazile nepostene i ogromne razlike u raspodeli bogatsva u društvu,da bi poreski sistem poceo da funkcioniše,da se unisti korupcija koja je rak rana trulog sistema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna