Autor: DW

Info
04.12.2023.
16:18
Evropska unija ima sve lošiji imidž u Srbiji pa "evropski put" više nije adut ni građanskih partija u izbornoj kampanji. Kosovo je pak opet jedna od glavnih tema, jer desnica tu miriše svoju šansu.
  • Komšinica

    04.12.2023 22:47
    Adut
    Desnica( nacionalizam) I Kosovo me apsolutno ne zanimaju.
  • Vlada

    04.12.2023 20:42
    @Desnica pobeđuje

    Daj molim te preciziraj koja će to desnica tačno da trijumfuje na ovim izborima, nije u redu da ispričaš vic samo do pola.
  • Dogodine u Botošu

    04.12.2023 19:42
    Kosovo me ne zanima. Zanima me da Vojvodina bude opet kao Slovenija i Hrvatska. Kao nekad.
  • Desnica pobeđuje

    04.12.2023 18:35
    Ove godine u Evropi je u svim državama na izborima pobedila desnica, ko ne primećuje taj trend onda nije nikakav stručnjak.
    A kada se na taj trend u Srbiji još pridoda Francusko-Nemački plan odnosno "Ultimatum za nezavisnost Kosova" ju ju ju kakav zicer za desnicu.
    Srbi i "Ultimatum" kako to očigledno zvuči da će Srbi glasati protiv ultimatuma, i teško da stručnjaci to ne znaju. A pošto je Vučić prepoznat kao neko ko je slab, savitljiv, plašljiv, desnica će mu pokupiti glasove, čak i njegovi SNS članovi će moguće krijući glasati za desne stranke, zbog teme Kosova.
    Predviđam standardnih 20% za Srbiju protiv nasilja na ovim izborima. Desnica pozitivno iznenađenje izbora i osvaja mnogo više nego ankete što kažu. SNS negativno iznenađenje i osvaja mnogo manje nego ankete kažu.
    Sve u svemu Vučić i SNS gube izbore jer će Srbija protiv nasilja i Desnica imati dosta preko 50%.
  • Nikola

    04.12.2023 17:11
    Danas čitam Aleksić ponavlja reči diktatora da se neće potpisati nemačko francuski sporazum! Dosta mitomanije, bajki, neću nove Banjske, hoću mir, saradnju, hoću EU.
    Aleksiću izgubio si jedan glas!
  • Kamikaza

    04.12.2023 16:51
    Božanski vetrovi
    Ušima slušaš, očima vidiš. Tužno je što je kampanja gotovo svih političkih aktera zasnovana na reči - udvorice. Samo lista "Srbija na zapadu" je istinska "politička kamikaza". Baciću glas, šta mogu kad ne volim udvorice.
  • Realista

    04.12.2023 16:49
    Samo desno!
    ... u zemlji ispranih mozgova. Ovi što imaju bar nešto u glavi će se već nekako iseliti u EU da spasu sebe i svoj razum.
  • Srdja

    04.12.2023 16:43
    Srdja
    Greska i to Velika! Sve Gradjane kao i mene interesuje Ekonomija Novac zaustavljanje Inflacije! Nakon toga ovaj Drzavni Kriminal Korupcija Bogacenje Stranackih Botova Otimanje Izvrsitelja Ucene i jos mnogo loseg od strane SNS sa kojima se svakodnevno suocavamo svi! Kosovo…to je zavrsena prica jos 99 jer od tada Srbija nema nikakve Ingerencije nad njim dok je sa Vucicem bukvalno sve izgubila! EU itekako nas interesuje jer bez nje gde priiadamo evo sta imamo…Banaba Drzavu! Upamtite nijedan Politicar iz Srbije nikada nejce priznati Kosovo kao Drzavu i ti je sto najvise mozemo dok je Vucic i SNS na Vlasti! Kada ga oteramo nadajmo se novim pregovirima i nekoj Autonomiji za S.Kosova jer svi mi nista neznamo sta je Vucic sam pregovarao i dogovara sem informacije koje dobijamo od celnika EU!
  • Sima

    04.12.2023 16:39
    Podrzavaju ga dok ne prizna Kosovo ako vec nije priznao a onda niz vodu o EU nema ni govora tamo nas ne zele eventualno ako Amerika da zeleno svetlo da otkloni uticaj Kine i Rusije..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna