Autor: Tanjug

Info
07.12.2023.
15:32 > 15:32
Uprava za statistiku Crne Gore (Monstat) upozorila je da se na društvenim mrežama objavljuju lažni rezultati popisa stanovništva po nacionalnoj strukturi.
  • Mihajilo

    13.12.2023 00:48
    Ako ne znas nauci
    Cinjenica je da su Crna Gora i Bosna drzave sa hiljadugodisnjom nezavisnoscu ali je isto tako cinjenica i da su za svih tih hiljadu godina bile i ostale Srpske drzave. U Crnoj gori zivi vecinsko Srpsko stanovnistvo od kojih se jedan deo izjasnjavaju kao Crnogorci, naravno svako ima pravo da se izjasnjava kako zeli ali to u biti nece promeniti njihov identitet ostace Srbi kako god se nazivali
  • Jakov

    08.12.2023 00:04
    Samo mir, nema druge
    Crnogorska nacija odavno je formirana. Negiranje ove cinjenice je nerazborito, nenormalno i neracionalno. Kao kada bi neko tvrdio da muslimani odnosno Bosnjaci nisu nacija. Gotov je taj proces braco, nema tu vise nazad nego da se ne diramo i ne prozivamo više nikad. Svako ima pravo da kaze kako se oseca i kojim jezikom govori. Problem je sto Crnogorski Montenegrini-Komite ne shvataju da pored njih i u njima i sa njima zive i Crnogorski Srbi koji ne zele da se odreknu svog srpskog roda. A problem je i sto neki Srbi iz Crne Gore ne razumeju da pored njih i u njima i sa njima zive i oni koji su se drugacije opredelili, drugačije razmisljaju i ne zele da se zovu Srbima. Morace jedni sa drugima zajedno, u miru, bez svađe, bez nasilja, bez izivljavanja, bez negiranja, i bez mrznje. Drugog puta tu nema. Sve ostalo je rat!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna