Autor: Beta

Info
14.12.2023.
18:19 > 18:28
Vlada Srbije usvojila je uredbu o Programu podrške u 2024. unapređenju razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština iz četvrte grupe čiji je stepen razvijenosti ispod 60 odsto republičkog proseka.
  • Neko

    15.12.2023 10:24
    Vojvodina, sipak
    Ju ju ju, la gde je tu neko mesto iz Vojvodine, pa mi izgleda nismo siromasni, imate u Banatu siromasnih opstina. U Sremu imate Sremske Karlovce koji se grade uz pomoc pokrajinskog i republ. budzeta inace sami kao opstina, nema vajde, pripojite to vec jednom gradu Novom Sadu, krajnje je vreme da se zna kako se trose pokrajinske pare, Mirovic samo daje a niko ne kontrolise, ljudi moji pa zar niste mogli sagraditi hotel na Strazilovu da turisti imaju gde da se odmore, placaju privatnicima a dozvolili ste da se gradi hotel na Ceratu, cardak ni na nebu ni na zemlji, uzas. Pitanje da li je opstina i isplatila adekvatno gradjane kojima je uzela zemlju za izgr.hotela. Takvih lopova je mnogo u Srbiji. Kakve su vam opstine Senta, Ada,Kikinda, Srpska Crnja. Vi se vatili samo juznog dela Srbije, pa bas niste fer, necu da gkasam ni za kog, preskrabati listic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna