Autor: Beta

Info
26.12.2023.
19:07
Nosilac izborne liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić izjavila je večeras da neće prekinuti štrajk glađu.
  • VB

    27.12.2023 00:28
    Izbore je izgubila opozicija a nije pobedila vlast. Mi nemamo normalnu časnu stručnu opoziciju. E zato nisam glasao ni za koga. Dosta godina sam ja izgubio na sve vas. Nikada više žuti ali ni ovi. Ovi su samo nastavili represiju žutih. Banke, izvršitelji, eps, Realities, sudstvo, katastar kriminal zapošljavanje. To su sve žuti smislili a ovi nastavili. Prvi koji kaže da sve to menja glasam. A posle godinu dana i to menjamo, ako je slagao.
  • Rajovic

    26.12.2023 23:37
    ...nula bodova, samo sam naslov procitao, zeludac mi se okrenuo... kako velike reci, mladost, buducnost, odgovornost, ko guta bre vise ove price.. zato Vas Ovaj i kida na svakim izborima, istu mantru svi vrtite, svi ste na isti kurs isli, istu pesmu svirate... a zaokruzio sam broj 7, zeleo manje zlo, no na kraju ispade - sve po starom, trgovina informacijama, ucenama... kako ste se sa Palmom dogovorili, tako cete i sa Ovim, i opet u krug sa sludjivanjem naroda...
  • Tića

    26.12.2023 20:13
    Koji
    Ma koji štrajk glađu...dajte molim vas.
    Ni ne želim da žena skapa od gladi, samo kažem da ni ona to neće, samo loži ekipu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna