Autor: Tanjug

Info
26.12.2023.
21:41 > 21:47
Potpredsednik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić izjavio je danas da je lista "Srbija protiv nasilja" unapred govorila o navodnim nepravilnostima na izborima.
  • Slavicabp

    27.12.2023 18:00
    Orlicu, zacuti,
    Orlicu, zacuti vec jednom, sve sto izgovoris je napamet naucena laz, kako te nije sramota.Svi u Srbiji se stide zbog tebe i tebi slicnih.Idi hitno da se lecis, mozda ti neko i moze pomoci, a nas pusti na miru.
  • felix

    27.12.2023 06:30
    pa
    Svima, pa i liderima opozicione liste "Srbija protiv nasilja" jasno je da ne uživaju poverenje među građanima i da nisu u prilici da okupe kritičnu masu pristalica, kako su to nameravali da učine u nedelju ispred Skupštine grada Beograda. Otuda su se opredelili za preostalu opciju - da nastave sa serijom protesta, na kojima okupe uglavnom nekoliko stotina ljudi. Paralelno, pokušaće da "prodaju" priču o nekakvim studentskim okupljanjima, a u sve se uključio i famozni Proglas, koji je već za subotu najavio svoj protest. U najkraćem: malobrojna manjina nastaviće da maltretira većinu Beograđana i otežava im svakodnevno funkcionisanje.
    živela Srbija !
  • Паја

    26.12.2023 22:30
    Орлићи ти си понајмање требао да будеш у политици.Много више би допринео као др електронских наука .И сам знаш да ниси у праву.
  • Joca

    26.12.2023 22:10
    Nemam snage dakucam komentar na ovakvu gomilu gluposti.
  • Миле Оклагија

    26.12.2023 22:00
    Орлић је резервни генерал МУП-@ чека га оседлани коњ за разбијање екстремиста ,васкрсо нам СНС Краљевић Марко на коњу Шарцу против екстремисте Мусе Кесеџије без коња а тужилаштву ће слепи гуслар Бате Вишњић да одгуди на гуслама шта му Гавран зборио у десетерцу

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna