Autor: Beta

Info
08.01.2024.
11:50
Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, iz Hrvatske demokratske zajednice, objavio je da je dobio anonimnu pretnju smrću zbog nastupa Zdravka Čolića na dočeku Nove godine.
  • hj

    08.01.2024 16:00
    @Juraj
    "Trebalo bi ih zabraniti i u Novom Sadu jer PRAVI Novosađani to ne slušadu!"

    Zdravko Čolić je prije svega jugoslovenski pjevač jer je postao popularan u to vrijeme i sarađivao je sa apsolutno svim narodima,pjevao svima, nikad se nije ogriješio ni o koga.
    Čak je i posle rata poklonio svoj stan u Sarajevu, Bošnjaku koji je u njemu živio kao izbjeglica.
    Zdravko Čolić je otpjevao stihove J.J Zmaja, Balaševića sarađivao sa simf.orkestrom Vojvodine, Balaševićem, pjevao o Vojvodini,tako da nemate pojma o životu ili samo trolujete kao i obično.
  • Serafin

    08.01.2024 15:02
    Teoretski tu poruku g.gradonacelniku moze napisati jedan od 7 miliardi ljudi na svetu..tako da moze biti kinez,danac ili bosanac a zasto ne bi bio rus, srbin ili hrvat..a sve u cilju idrzavanja stalnih tenzija koje u srpskim srednima ne manjkaju evo vec vise decenija..
  • OŠ Apoteoza

    08.01.2024 13:26
    Srbske Vojvodine
    Ajde Zdravko je prihvatljiva pop folk interpretacija zabavne muzike, iako je meni i takva muzika nesto strano a to da li je i di nastupao za agresora, to spada pod posao jer od necega se mora zivit. Da li Zdravko Colic u sebi misli ili je mislio da ' armija ' treba razbit ' seceoniste ' i povratit srpsku vojnu dominaciju nad citavom SFRJ, ja to ne znam, on to nije javno izrekao i tu sve zavrsava. Sam Zdravko Colic se nicim nije ogrijesio o RH a ni svoju BiH tako da s te strane ne bi trebao biti sporan nikome, jedino razumijem ako je njegov nastup na Stradunu platio grad Dubrovnik da to nekome smeta, jer je iz Srbije i CG stizalo na vagone topova, popova i lopova koji su rusili Dubrovnik u cilju da od njega naprave jos ljepsi i stariji grad, mada to neka kazu Dubrovcani pa neka pitaju svog gradonacelnika zasto je zvao nekoga iz Srbije pored domacih izvodjaca da ih zabavlja na NG. Vidim da u centru NS a postoji OŠ Ivan Gundulic, pa sam se na prvu zapitao: vidis kako Srbi postuju Hrvatske kulturne velikane i odaju im priznanje nadjevajuci njihovim imenima nazive svojih obrazovnih institucija, kad ono prc Milojka, nema to veze s tim ali ima s velikosrpstinom i tragikomicnim pokusajima prisvajanja tudjeg kulturnog blaga a onda i prostora, pa niste bez veze svom silinom krenuli na pohod na Dubrovnik 91' i dosli na njegov prag ali ste tu obrali bostan, dobili po njonji i povukli se u svoju CG i Srbiju. Ipak u nedostatku svoga, niste se odrekli tudjega ali ste smijesni i zalosni. LP.
  • B

    08.01.2024 13:16
    Živ dokaz propasti
    Imam utisak da će Čola biti zvezda na ovim prostorima i za 100 godina, tako je jaka i naša i Cr estrada. Još 80-ih sam mislio da ga sluša samo moj otac, kad ono....
  • Gh

    08.01.2024 13:11
    ?
    Isto ko i u Srbiji , Bosni...

    Sve vas treba izolovati u jednu državu , a nas odvojiti od vaše mržnje

    Razmislite gde ćete otići kad umrete!
  • Plaćač poreza

    08.01.2024 12:52
    Hrvatska je bez srba(ruskog uticaja) uspela da izraste u normalnu zemlju iako je i ona "balkanoidnog" mentaliteta. Razlika je u tome da nema šešeljoide ni dilemu da im je interes na zapadu, EU, NATO. I Srbija bi trebala da ima konsenzus da je njen interes na zapadu, EU i NATO a ne Nestorović, Dačić i Vučić.
  • Petar

    08.01.2024 12:52
    Pa kako nisu komentarisali Prijine koncerte, ah da, verovatno su bili na njemu!;) Čola im ne odgovara, jer ih podseća na vremena kad su svi bili tačno tamo gde i treba da budu.
  • Pobesneli Laloš

    08.01.2024 12:51
    Dubrovnik su rušile Crnogorske jedinice. Ako su Crnogorci - Srbi, onda su stvarno Četnici.
  • Juraj

    08.01.2024 12:35
    Trebalo bi ih zabraniti i u Novom Sadu jer PRAVI Novosađani to ne slušadu!
  • mns

    08.01.2024 12:33
    e... da ....
    to ! zemljo EU ... kulturno najavili bombaški napad ...
  • Lala

    08.01.2024 12:33
    Bolest
    Svugde ima bolesnih umova,ali ovi su ( " branitelji") bolesno zadojeni i umobolni od ratnih stresova
  • Gavrilo

    08.01.2024 12:31
    "Braca" hrvati. Dal smo se mi bunili kad su dolazili "bratski" pevaci u nasu drzavu, jel zna neko?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna