Autor: Beta

Info
23.01.2024.
14:55 > 14:59
U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Kragujevac zabranjene su posete pacijentima posle analize epidemiološke situacije sa akutnim respiratornim infekcijama i oboljenjima sličnim gripu.
  • Pacijent

    24.01.2024 07:20
    Neodgovornost
    Podržavam, komentar sm, zabranjuju se posete, telefoni, prisustvo očeva na porođaju... Sve da bi se pokrila odgovornost zaposlenih u zdravstvu. Razulareni, tako baš mogu da rade sa bolesnim, šta hoće. Kao da se bolesnici nemogu da zaraze od recimo prljavih čistačica.
  • sm

    23.01.2024 16:26
    u SM još od letos..
    Nama su u Mitrovici još od letos zabranjene posete. To je pokriće tamo zaposlenima da rade šta hoće jer nema poseta i koliko toliko kontrole rada lekara i sestara od strane rodbine koja bi došla u posetu..tako su se razularirli, nikome ne polažu račun pa tako i pre neki dan smrt bebe u SM postade udarna vesta..sramote se samo nižu za mitrovačku bolnicu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna