Autor: 021.rs

Info
24.01.2024.
07:47
Najavljeno renoviranje kupatila u porodilištima neće rešiti problem akušerskog nasilja, saopštio je portal Bebac.
  • Dante

    24.01.2024 10:48
    Pakao
    Mene ulazak u porodilište podseća na ono: "ostavite sve nade vi koji ulazite ovde", samo što se tu ne ostavljaju nade nego DOSTOJANSTVO! Ko jednom kroči u porodilište može slobodno da se odrekne dostojanstva, dok je tamo, jer kako nas tretiraju i kakvi su nam uslovi... Posle porodjaja reč sramota dobija novu dimenziju.
  • Maja

    24.01.2024 10:48
    "Prisustvo oca na porođaju kao rešenje za akušersko nasilje je čista improvizacija i brzopleto rešenje za zaštitu žene u porodilištu".

    Naravno da je improvizacija, i naravno da će se tate osećati kao svedoci, obezbeđenje i teleohranitelji, povedeni saznajima i iskustvima kakvi bezdušnici mogu da im porađaju supruge, bez obzira ne diplomu i iskustvo. Tako je kao je, i biće tako, jer nije moglo bolje drugačije i ranije, i to davno. Sistem guši čoveka, nehumano se odnosi prema nama, korumpiran je i ignorantan, ostavio je pečat nefunkcionalnih institucija, i sada kada smo POPI***LI i lajemo i ujedamo, onda kao morao sve lagano i kul, ne bi trebalo biti tako i onako. Samo gordu, čvrsto, i odlučno, i oštro, pa neka se svaki lekar zapita kada dolazi na posalo da li misli da je iznad pacijenta i da je pacijent tamo zbog njega, ili je on zbog pacijenta tamo. Takođe i besne i nadr**ne medicinske sestre, mlade ili matore "oštrokonđe" koje izgravaju sudiju i kadiju ljudima.
  • Cofi

    24.01.2024 10:30
    Nije rešenje
    Ali da li smeta što će se renovirati? Ne razumem,da li kažete da ne treba da se renovira? Kakav besmislen tekst.
  • Mina

    24.01.2024 09:05
    Nije
    rešenje ali jeste korak ka tome.Zasto imamo 100 žena na 2 kupatila?Osnovna privatnost i higijena su medju prvim uslovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna