Autor: Beta

Info
08.02.2024.
11:28
Suspenzija finansiranja Srbije iz fondova EU, koja se pominje kao mogućnost u finalnom predlogu rezolucije Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji, nije uperena protiv građana te zemlje.
  • Сима страхота

    10.02.2024 02:05
    Истина
    Србија никад неће ући у ЕУ. "ЕУропски пут" се фингира да нас НАТО не би опет бомбардовао.
  • Xoxo

    08.02.2024 23:19
    X
    Šta kazala ova ? Mislite da su Srbi glupi. SVE SE VRAĆA SVE SE PLAĆA ! STIĆE VAS PRAVDA BOŽIJA !
  • Fića

    08.02.2024 17:05
    EU...
    Ma, stvaaaarno vam sve verujemo.
    A, to što ste se, baš sada, "setili kontrole izbora u Srbiji", to posebno.
    Dok ste dobijali u baš sve na tacni, to ništa...?
  • Agamemnon

    08.02.2024 16:00
    Hehe samo pitam ?
    Kako to EU parlament donosi rezoluciju a nisu dobili izveštaj ODIRA I OEBSA , nadležnih za monitoring izbora ?

    Možda zato rezolucija nije obavezujuća ? Hejteri , pojačajte zato mržnju, da nešto uradite za Srbiju niste kadri , srećom ni nadležni !!! SRBIJA!
  • Situacija

    08.02.2024 15:53
    Tužno je što ti fondovi i sve što dolazi od EU ne treba ni Vučku a ni opoziciji jer njima je lepo svakako. One koji bi našli neki posao i počeli da rade u nekoj fabrici niko ništa ne pita i oni će nadrljati. Sad kad firme popucaju onda umesto kod Vučka imate izbor i kod Marinike da idete pod prozor jer svi se lepo zaje.avaju sa našim glavama. Kod mene u porodici od nas četvoro troje radi u novim pogonima koji su otvoreni u zadnje vreme. Troje nezaposlenih je našlo posao, niko ne nosi pelene niko ne radi za minimalac nego naprotiv a ko je uzeo pare i otvorio firmu e to nas zabole. Bude li problema sa našim firmama videćemo šta ćemo ali....
  • Novosadjanin

    08.02.2024 14:06
    Stvarno, ali stvarno te pare od njih iz EU nam ne trebaju. Prvo to i nisu neke velike pare. Srbija treba da prestane da stagnira sa stanjem o beskrajnom putu u EU, i da počne i da razvija alternative. Možda proglasiti da Srbija neće u EU nego će da bude član Evropskog ekonomskog prostora EEP kao Norveška, Švajcarska , Island ili Britanija. Jer kada znaš na čemu si bolje radiš, a ne još 30 god gubiti u nekoj čekaonici. Isto sem tog EEP može Srbija da traži članstvo u BRIKS što je odlična opcija. Nemamo više vremena za čekaonicu, i ove objave po medijima iz EU treba smanjiti, nisu oni više toliko bitni.
    Ovo oko krađe izbora, najbolje je ponoviti izbore na svim nivoima uz kontrolu Biračkih spiskova i uz kontrolore opozicije na svakom biračkom mestu. I ponuditi biračima ove opcije EEP i BRIKS sad i odma, a ne čekaonicu još 30 god na koju Srbija gubi vreme.
  • Bojan

    08.02.2024 13:00
    Sramota i razocarenje
    AV i bratija su vec odavno imuni na ovakve sankcije. Ovo ide preko ledja obicnog coveka. Ameri barem uvedu personalizovane sankcije, kao protiv Vulina. Zaista nemam reci da iskazem kolko mi je Evropa sve dalja i mrskija. Takodje ova i ovakva opozicija. Molite boga da ne budu ponovljeni izbori U BGD, ne biste znali sta cete i sa kim cete.
  • Milan NS

    08.02.2024 12:26
    Suština:
    "Vlast se sa njima (studentima) obračunava na najrigorozniji način, pravno gledano, dok su ljudi koji su pripremali napad u Banjskoj optuženi za sitna krivična dela i, za razliku od studenata, ostali na slobodi"
  • Nebojša

    08.02.2024 12:12
    Podržavam
    Svim srcem, baš zbog nas i vraćanja otete slobode i države
  • Jovan

    08.02.2024 11:50
    Sve je upereno protiv građana Srbije za koje inače EU baš briga. Niko u EU nije glup da bi mislio kako će zbog suspenzije fondova patiti Vučićevi kumovi milijarderi. Partija i bratija su prebogati i sasvim otporni na krizu koju nam opet nameće EU zbog svojih poslovnih interesa koje ovde ostvaruje. Neka se posle ne čude zašto u Srbiji stalno opada broj zainteresovanih za ulazak u EU. Zašto bi podržavalli uniju koja decenijama održava korumpirane kompradore na vlasti i od nas pravi banana državu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna