Autor: 021.rs

Info
08.02.2024.
21:58 > 21:59
Tridesettrogodišnji P.M. uhapšen je zbog sumnje da je putem računarskih zloupotreba pribavio više od 1.800.000 dinara, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
  • w/e

    09.02.2024 02:51
    @Coki
    Uzevsi u obzir da je rec o platformi za platni promet, pretpostavljam da je rec o nekoj od nekolicine SNS firmi koje drze oligopol nad pruzanjem usluga online placanja u Srbiji. Nazalost, kod nas ne posluju Stripe i slicni gateway provajderi, pa postoje firme koje se ugradjuju za dobar procenat, a za bezbednost istih je verovatno zaduzena opet neka nepostojeca SNS firma.
  • Coki

    08.02.2024 22:16
    Prevelika slučajnost
    Mene su pre 2 dana zvali iz Erste banke, da me obaveste da bi trebalo blokirati karticu koju sam koristio za online plaćanje, jer se u transakcijama pojavila neka firma iz Singapura i skinuli su mi oko 500 RSD. Usput su mi rekli da se više korisnika žalilo. Baš se fino poklopilo sa ovim slučajem. Sad mene zanima, koju platformu je ovaj lik zoupotrebio? Da li još neko ima slično iskustvo? PS bavim se programiranjem, digitalno sam pismen, veoma sam pazio kome i šta plaćam putem interneta, znači nisam "naseo" na neki lažni sajt.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna