Autor: FoNet, 021.rs

Info
14.02.2024.
06:45
Ministarstvo spoljnih poslova Kanade obavestilo je Ambasadu Rusije u Otavi da je odbilo zahtev Moskve za izručenje devedestosmogodišnjeg Jaroslava Hunke.
  • iStina

    14.02.2024 14:51
    @Plaćač poreza isto se odnosi i na Srbiju
  • Particulare matter

    14.02.2024 12:31
    Komentar bivšeg Mongolskog predsednika i premijera na Putinova intervju : " Znam da Putin ne toleriše slobodu. Sedeo sam sa njim u mnogim prilikama. On prezire razlike i konkurenciju. Plaši se slobodne Ukrajine. Kao duboki narcis nije mogao sebi da priušti da vidi uspešnije i peospertetnije susede."
  • Despot

    14.02.2024 11:51
    Doci ce Rusi
    Po njega
  • @Zamenik zamenika

    14.02.2024 11:28
    @Zamenik zamenika porediš Rusiju i rat u Ukrajini sa SS-ovcima ? Pitanje za tebe, otkud onda oni zarobljeni Ukrajinci koji su bili za razmenu ? Da ti ja objasnim, to je zato što ratne zarobljenike, a i obične civile pripadnike drugih naroda Rusi ne šalju u gasne komore. U stvari Rusi i nemaju civile zarobljenike u logorima,a imaju samo ratne zarobljenike koje razmenjuju, što dokazuje da ih ne ubijaju u gasnim komorama. Shvataš razliku od SS-ovaca ?
  • Plaćač poreza

    14.02.2024 10:50
    Sve države koje su živele u paklu Varšavskog pakta pod diktaturom Moskve, pobegle su glavom bez obzira što dalje od Rusije i sve do jedne postale članice NATO i EU. Pitajte babe i dede kako su pod tiranijom Moskve živeli stanovnici Mađarske, Rumunije ili Čehoslovačke pod Ruskom okupacijom. Staljin je odgovoran za smrt preko 20 miliona ljudi, uglavnom Ukrajinaca. Pročitajte nešto o Holodomoru da biste naučili nešto o načinu vladanja Rusije. Ukrajina i Ukrajinski narod je podneo neviđene žrtve pod terorom Moskve i nikada više neće dozvoliti da bude pod vlašću Rusije i Moskve. Ljudima ovde je ispran mozak ruskom propagandom koju sprovodi SNS vlast. Šta mislite zašto su sve bivše sovjetske republike pobegle glavom bez obzira od Moskve? Ljudi ne znaju ništa o stvarnoj Rusiji. Diktatura i tiranija. Zemlja bednog standarda i ljudskih sloboda.
  • pismen

    14.02.2024 09:21
    @Zamenik zamenika dobro pa...
    @Zamenik zamenika mi zivimo u svetu gde cvetaju ruze, gde je Ukrajina demokratija koja mazi pripadnjike manjina, ali eto idilu kvari Rusija... nego SS, to ti je ok, to nije sramota vec ponos, aplauzi po parlamentima, penzije, beneficije, ordenje, marsevi zahvalne omladine? prijatelju za tebe je zemlja u kojoj se slave Bandere, Gotovine, Pavelici, mani se nas nazadnih ovde!
  • Neko iz struke

    14.02.2024 08:59
    Za zamenika zamenika
    Druze, ti ocigledno ne shvatas zasto su rusi usli u rat ili si po zadatku, redovno ovde na portalu!

    Drago mi je da dobijas samo minuseve!!!
  • @Zamenik zamenika

    14.02.2024 08:54
    Veoma me zanima vaše nadaleko poznato, cenjeno i stručno mišljenje o pranju SAD za napad na Irak pod dokazano lažnim optužbama i smrt milion Iračana?
  • Fića

    14.02.2024 08:43
    Pacovi i "Pacovski kanali"
    "Pacovski kanali" su izrežirani baš iz Razloga zbrinjavanja Ratnih zločinaca iz II SR da ih ne bi stigla "Ruka Pravde", ali i da budu na čelu, eventualnog, rata sa tadašnjim "crvenim" SSSR - om.
    Posebno u ovoj situaciji kada je naslednica SSSR - a u liku Rusije, čvrsto stala na noge...!
  • Mariena

    14.02.2024 08:17
    Ocigledno je da vise ni ne pokusavaju da se pretvaraju da nisu to sto jesu! Sledi nam konacan obracun i Bogu hvala sto je Srbija i ovoga puta na strani dobra! Nadam se da ce isti slucaj biti ovoga puta i sa mojom Slovackom!
  • Zamenik zamenika

    14.02.2024 07:52
    Sa Rusije niko nikada neće sprati ovu ljagu nanetu napadom na Ukrajinu. Zločin neviđenih srazmera. Neviđena nehumanost i ludost je na bilo koji način biti na strani takve Rusije zbog čije politike živote gubi stotine hiljada ljudi. Nikada se Rusija neće oprati.
  • Coban-Budala

    14.02.2024 07:50
    To su te zapadne "vrednosti" ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna