Autor: Beta

Info
20.02.2024.
21:15
Viši sud u Londonu prekinuo je danas suđenje tokom kojeg je trebalo da se donese odluka hoće li Džulijan Asanž biti izručen iz Velike Britanije u SAD i zakazalo njegov nastavak za sutra ujutru.
  • w/e

    21.02.2024 02:42
    cool
    Eto vam Evropa, zapad, nato, demokratija i sve ostale lepote civilizovanog sveta. Nama daju lekcije o slobodi u novinarstvu (obracunavanju sa stranim palcenicima koji namerno plasiraju lazi), dok oni planiraju ubistva novinara koji obelodanjuju americke ratne zlocine. Zanima me da li u Iraku postoje zatucani pro-nato levicari kao u Srbiji, pa da veruju da je Irak nastradao zbog tadasnje vlasti. Valjda im je tesko da prihvate da je zapad agresorsko zlo prikriveno iza izmisljotina o demokratiji, ravnopravnosti i ljudskim pravima.
  • Istina

    20.02.2024 23:57
    SLOBODA ZA ASANŽA !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna