Autor: FoNet

Info
21.02.2024.
11:36
Sud u ruskom gradu Salehardu je saopštio da će 4. marta, iza zatvorenih vrata, odlučivati o zahtevu Ljudmile Navaljne, majke Alekseja Navaljnog, da joj se preda telo njenog sina.
  • Plaćač poreza

    21.02.2024 14:56
    @9
    Vlast SNS koja je pokrala izbore u Srbiji je zločinačka isto kao ona u Rusiji, ruski narod koji je zbog toga i pobegao iz Rusije da se spasi ovde kao i ti i ja nismo talog Evrope, talog Evrope je Vučić i njegova kamarila koja vidi anticivilizacijsku i antievropsku a prorusku politiku, sve na štetu građana Srbije i države Srbije. Narod u Ukrajini daje svoje živote da se oslobodi takvih zločinaca. Narod Ukrajine se opredelio za EU. Vlast je problem i mora se menjati.
  • 9

    21.02.2024 14:25
    A tako podseća
    metoda zastrašivanja na onaj događaj iz WW II. Slika skidanja cveća položenog na keju već dovoljno govori o ruskoj vlasti , a i ovim našim rusofilima kojima smeta cveće položeno za Navaljnog pa pozivaju kolege iz gradske čistoće da uklone bukete položene njemu u spomen
    pokazuju da smo stvarno talog Evrope.
  • Međutim

    21.02.2024 14:15
    Sad kad mu uhapse i majku...
  • Particulare matter

    21.02.2024 13:54
    Neviđeni zločinci su na čelu Rusije. Zločinac je i svako ko takvu vlast podržava i na bilo koji način opravdava. Jadan nesretni ruski narod.
  • Plaćač poreza

    21.02.2024 13:52
    Posmrtni ostaci Navaljnog neće nikada biti pronađeni /predati. Ne samo zbog nezavisne autopsije već i zato što u Kremlju ne žele da se sahrana na koju bi došlo nekoliko stotina hiljada ljudi pretvori u najmasovnije proteste protiv rata i Putina i da se grob Navaljnog ne pretvori u kultno mesto i simbol otpora bezumnoj vlasti. Ne bi bilo iznenađenje da poslednji pir vladajućeg režima nad mrtvim Navaljnim bude njegovo sahranjivanje u neobeleženom grobu u Sibiru. To bi bila još jedna potvrda da Navaljni nije bio samo heroj ruskog naroda, nego i mučenik.
  • Ненад

    21.02.2024 12:58
    Nacifikacija Rusije
    To su ti veliki čuvari "pobožnosti i tradicionalnih vrednosti"...Kada su ga već mučili i ubili najsurovije moguće na očigled celog sveta zato što se usudio da kritikuje truli i korumpirani sistem, bar bi mogli mrtvog da ga ostave na miru. Šta je njegova majka zgrešila da je maltretiraju dalje?!
  • Aleksej

    21.02.2024 12:31
    Rusija - majka
    Nisam rusofob, ali prezirem njihovu trenutnu vlast, koja je uzor i našoj.
    Nisam ni rusofil, izuzetno poštujem rusku kulturu, istoriju, književnost, muziku.
    Verujem da ruski narod ne zaslužuje vlast kakvu ima, a ni mi takođe.
    Ali da ostavimo sve to po strani, pitam se koliki nečovek treba biti da se majci ne dozvoli da mrtvog sina ne može ni da vidi, ni sahrani kako dolikuje.
    Taj čovek je, bar zvanično, osuđen zbog "finansijske prevare". Nije ni masovni ubica, niti je pokušao državni udar (kao Putinov drugar). Na kraju krajeva, završili su s njim, kako god. Pustite ga makar mrtvog na miru! Da neće možda da ga javno spale na Crvenom trgu, kao Turci mošti svetog Save? Bolesnici!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna