Autor: Beta

Info
02.03.2024.
16:59
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se s ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom sastao tokom međunarodne konferencije u Antaliji, u Turskoj.
  • @w/e

    03.03.2024 08:46
    @w/e slažem se sa tobom 90% što si napisao. A ono 10% što bi dodao je to da bi Nestorović kada bi u medijima imao prostor kao Vučić i Đilas sam dobio 60% glasova. U stvari ne mora ni Nestorović (on je samo dokaz jer bez prisutnosti u medijima je dobio 5% glasova da ta opcija ima veliki potencijal). Treba bilo ko od mladih ambicioznih ljudi u politici da pokrene stranku za ulazak u BRIKS i da traži i dobije finansije od ambasade Kine i Rusije od 1 milijarde $ i da pokrene BRIKS TV i štampane medije koja će imati istu snagu i prisustnost kao Vučić i Đilas (potrebno je 1 milijarda $ za to, a to su minimalne pare za Kinu, a dobijaju veliki uticaj u centru Evrope). I onda će sama BRIKS opcija će imati 60% glasova na svakim izborima i počistiti drugosrbijance i EU fanatike Vučića i Đilasa jednom za svagda iz Srbije.
  • Б

    03.03.2024 06:10
    Романса
    Није ли то права романса? Понво су се срели након толико времена. Још да М.Захаровој поклони нешто, као пре...
  • 9

    03.03.2024 00:08
    Možda on
    Mi NE . Ali za primer neka pošlje sinove u Rusku vojsku
    kao dobrovoljce za okupaciju Ukrajine na prvu liniju fronta. To bi sigurno bilo protumačeno kao gest saradnje i unapređenja odnosa.
  • w/e

    03.03.2024 00:07
    cool
    Zatucanih pro-EU levicara nikad ne fali u komentarima. Ko je glasao za saradnju sa Rusijom? Svako ko je glasao za SNS, SPS, Nestorovica iliti preko polovine glasaca. Zar volja naroda nije smisao demokratije, ili to samo vazi kada im se volja poklapa sa vasim stavovima?

    Mozda najjadnija stvar koju sam procitao na srpskom danas je: "Ruski Mordor." Projekat je uspesan kada se nagledas toliko propagande da pocnes da pravis analogije izmedju borbe dobra i zla u naucnoj fantastici i u stvarnosti. Francuski legionari su odavno u Ukrajini, i nisu doprineli nicemu. Medju ubijenima su cak i sinovi Francuskih generala. Posto ces reci da je izmisljeno, slobodno potrazi ova imena:
    1. Sébastien Claude Rémy Bénard
    2. Alexis Drion
  • zztop

    02.03.2024 20:39
    Ma razvio si ti odnose sa rusijom , ne gine ti orden ko i vulinu ...
  • Ns time

    02.03.2024 18:47
    To bi ti zeleo.
    A sta bismo mi drugi zeleli, moraces da pitas.Kad tad.
  • Zare

    02.03.2024 18:22
    Zahvalan Rusiji sto smo uz njihovu podrsku izgubili Kosovo a ustvari u potanju je odgovor na izvestaj o izborima u Srbiji. Jadno.
  • Antiprevarant

    02.03.2024 17:59
    Koja demagogija :))
    "Dačić s Lavrovom: Želimo da razvijamo dobre odnose s Rusijom.."
    - Jel' izvozom oružja i municije Ukrajini !?
  • Particulare matter

    02.03.2024 17:22
    Dokle? Dok Ukrajina ne pobedi a ruski Mordor i njihov maligni uticaj ne budu eliminisan iz Evrope. Tada ima neke nade za nas, pre toga teško. Francuska razmatra slanje specijalaca legionara u Ukrajinu da pomogne odbranu od ruskog agresora.
  • Plaćač poreza

    02.03.2024 17:18
    Ko je u Srbiji glasao da Srbija ulazi u bilo kakvu saradnju sa Rusijom koja je štitila osbeflu porodicu Slobodana Miloševića? Ne želimo da razvijamo nikakve odnose sa Rusijom dok je na njenom čelu zločinački režim Vladimira Putina. Dačiću radiš protiv interesa i budućnosti srpskog naroda i moraš biti smenjen sa političke scene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna