Autor: N1

Info
07.03.2024.
13:58
Predsednik (PSG) Pavle Grbović ocenio je da će Milica Đurđević Stamenkovski, ako postane deo nove Vlade učestvovati u sprovođenju francusko-nemačkog sporazuma.
  • Неко тамо

    08.03.2024 09:09
    Колико год се слажем са тиме да су Заветници били мамац да се привуку десно-настројени гласачи... ово је опет Грбовић који је можда и најантипатичнији део СПН.
    Вучић жели али не сме да примени споразум јер зна да ће народ после да га вија по улицама. Ако прода Космет, готов је.
  • 1244 sporazum

    08.03.2024 06:48
    Postoji samo 1244 sporazum ! Ovo što Grbović pominje su predlozi koji su odbijeni pa zato i nisu potpisani.
    A da nikad Francusko-Nemački predlozi nebi bili potpisani, odnosno da bi Kosovo bilo odbranjeno mora da se skloni Vučić koji je jedina preostala opasnost za izdaju na KiM.
    Objasniću: opozicija SNP je sastavljena od mnogo stranaka tamo su pored Đilasa i Marinike (od kojih nisam čuo da ni priznali Kosovo) izuzetno značajne ličnosti Aleksić, Ćuta, Milivojević, Parandilović, Novaković onda onaj SSP poslanik sa Kosova, su u skupštini uništili Vučića na temu Fra-Nem plana, hteli su da ga tuku. I onda kada se SNP-u još pridodaju DSS-Poks-NS-Tadić-DJB-Dveri koji su takođe izrazito protiv Fra-Nem plana, onda se stvara koalicija mnogo stranaka kojoj je nemoguće da izda oko Kosova jer jedni druge kontrolišu.
    Jedina opasnost za izdaju Kosova je preostao Vučić koji sam i jedini donosi odluke, i sam ide na pregovore sa Lajčakom i Kurtiji i sam drži olovku za potpis nezavisnosti Kosova. Tu olovku moramo izbiti iz Vučićevih ruku, a početak njegovog rušenja su Beogradski izbori.
    Da bi počeo pad SNS-a i Vučića prvo je pobeda opozicije u Beogradu. A kada više stranačkih ličnosti i više različitih stranaka odlučuje onda je nemoguća izdaja Kosova jer jedni druge kontrolišu. Ovo je razlog za glasanje za opoziciju u Beogradu, ali i u NS i Nišu i na lokalnim izborima. To je početak
  • Dusan

    07.03.2024 22:03
    pozitivno
    bilo je krajne vreme da zavetnici postanu deo vlade u borbi za ocuvanje Srbije !
  • Dusan

    07.03.2024 22:02
    pozitivno
    bilo je krajne vreme da zavetnici postanu deo vlade u borbi za ocuvanje Srbije !
  • Deejan

    07.03.2024 20:34
    Izdajnici
    Svi politicari koje puste Hepi i Pink da govore kod njih su Vucicevi ljudi,kako god im se zvala stranka.Sama dozvola da se pojave na tim televizijama je znak lojalnosti izdajnicima.Prodane duse.
  • Cacanin

    07.03.2024 14:56
    Nisam iznenadjen
    Nije mi samo jasno zasto se Obradovic nasankao u koaliciju sa ovom izdajnickom strankom, kada su se vec jednom "opekli". Zaboravlja se kako je ova stranka nastala. Procitajte malo o dogovoru za bojkot izbora u bliskoj proslosti, kada je i nastala ova stranka. Nadam se da ce i AV proci kao i Obradovic. No nesreca je sto to sve puca po ovom NAIVNOM narodu.
  • Mićo Tanga

    07.03.2024 14:48
    Ispada da u politici nema ideologije. Ulazi se iskljucivo radi licnih interesa. E kad se sad nisam šlogiro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna