Autor: Beta, Nova S

Info
08.03.2024.
09:32
Profesor Pravnog fakulteta Miodrag Jovanović izjavio je da se vlast ponaša "kao da se ništa nije dogodilo", i da se ne sme dopustiti da još jedni izbori prođu pod uslovima koji su bili 17. decembra.
  • 0, Mare, Mare

    08.03.2024 12:50
    Znaš ti dobro
    Da bez istrage nema dokaza, a novi izbori su prihvaćeni baš zato da bi bila izbegnuta istraga evropskih institucija, domaće ne postoje, nisu u funkciji
  • Mare

    08.03.2024 09:47
    Pa gde su? To sto je Djilas pricao? Pa celi izvestaj je pun navodnih, koje niko nije dokumentovao. Sta radite vi? Svako moze da ode na tv i kaze bilo je kradje ili nije bilo, ali gde su konkretni dokazi. Dokumentuj to, posalji novinarima, posalji EU i ODIRH izvestaj ce biti bez reci navodnih, za koje se vlast uvatila sada i moze im se. Ponasate se kao amateri. Svako moze da procita izvestaj i tacno je da ima samo tvrdnje opozicije bez konkrentih dokaza, navodi itd itd Ako hocete da vas neko u Eu ozbiljno shvati toga ne sme da bude, to je Vas zadatak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna