Autor: N1

Info
18.03.2024.
11:06
Nemački carinici su u luci u Hamburgu pronašli 137 kilograma kokaina, čija je vrednost 14 miliona evra, što je dovelo do međunarodne policijske akcije i hapšenja devet srpskih državljana u Austriji.
  • 9

    18.03.2024 12:39
    Jesu li se pozvali na
    Zemaru ? Na diplomatsk serBski pasport ? A nisu imali ništa koke u urinu. Onda ih taj truli zapad gde je trava legalna MORA pod hitno osloboditi. Mogo bi gljivica da uloži i protestnu notu iz lične narodnjačke kajdanke. Ne prolazi ? Ah taj neobrazovani zapad nije čuo da je to ovDIJe normalno i legalno. I glasači tako kažu.
  • krcn

    18.03.2024 12:09
    Preko 80% auta skupljih od 100 hiljada €, koje vidite na ulicama Srbije a imaju D/A/CH tablice, su od nelegalnih radnji naših ljudi preko. Ima i onih koji se ne eksponiraju, koji pokušavaju da budu ispod radara. Pre mesec dana saznam da jedan poznanik leži već tri godine u Švedskoj zato što je nosio iz Nemačke u Švedsku nekoliko kg u kamionu. Za vikend pričam drugaru, kaže on pa to sve kamiondžije rade, samo neke uhvate.
  • Nebojsa

    18.03.2024 11:56
    Ja neznam dali ima neki diler koji nije iz Srbije? Spanija Srbi, Njemacka, Austrija Srbi...Sramota do bola. Nema dok se ne uvedu kazne kao u Saudiji bice ovog jos. Kad udjete u avion za KSA dobijete listic da ispunite svoje podatke. U gornjem levom cosku stoji crvenom bojom: Death penalty for drug trafficer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna