Autor: Beta

Info
16.04.2024.
13:27
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Mostaru da se u Srebrenici desio "užasan zločin", ali je poručio da iz Sarajeva ne treba da "obmanjuju" narod.
  • sasa

    17.04.2024 07:30
    najeb*smo
    U Srebrenici je ubijeno i više hiljada Srba . Možete za njih poloziti cvece .
    Ne možete voditi politiku protiv celog sveta kao bilmezi ..... treba se prilagoditi i izvući korist za sebe
  • Petar

    17.04.2024 06:45
    Sve koji su ubijali zna se tacno ime i prezime da se procesuira i u zatvor. Oduzme im se imovina i da familijama ubijenih zrtava. Nisu se sami pobili. Srpski primitivci su to uradili. Zna se tacno ko. Komsija mi jednom pretio kako je on klao i ubijao i palio kuce tamo dok ga nisam uhvatio i nalomio ko beba zvecku.
  • zzz

    17.04.2024 06:43
    Ko da mu veruje?
    šešeljev šegrt osuđuje zločine. To je u najmanju ruku uvredljivo.
  • John

    16.04.2024 22:50
    @Djorde

    Ni jedan narod nije genocidan. Niti narod može da bude "genocidan".
    A upravo oni koji vrište da će Srbi biti proglašeni za genocidan narod, mnoge druge narode smatraju za genocidne.
    (I baš bih voleo da svojim rečim objasne i obrazlože šta to znači "genocidan")
  • Djorde

    16.04.2024 20:15
    Ummm da!
    Da li neko naziva Turke genocidnim narodom? Ne! Da li neko naziva Nemce genocidnim narodom? Ne! Da li Italijane? Ne! Ok. Da li neko Hitlera naziva genocidnim politicarem? O da! Musolinija? O da! Da li je neko ovde pominja 100 muslimana za 1 Srbina? O da! Znate sta sugradjani, boli me cosak da li ce neko Slobu, Seseljugu, Mladica, onog drugog, treceg (ne znsm ni kako se zovu) pa i ovog sad da zove genocidnim! Briga me! Oni su svi bili na vlasti, oni su odlucivali i sto bi rekao Milos Obrenovic nek pitaju svoju zadnjicu da li mogu da izdrze, ali mene i moj narod nemojte upetljavati u vase bljuvotine. Srbi nisu genocidan narod, ali da smo imali zlocince politicare i pse rata jesmo i isti treba da odgovaraju za to! I nemaju nikakvo pravo da se kriju uza nas obicnih gradjana, jer su svoje dzepove napunili na tim ratistima! A sad guraju narod opet u svoje marifetluke!
  • sale

    16.04.2024 19:53
    razuma bez
    Da li mislite da bi dragoslav bokan, kapetan dragan, ljuban karan, nikola sainovic, veselin sljivancanin, vinko pandurevic i ostali seselji, inspiratori, organizatori, direktni i indirektni pocinioci srebrenickog genocida, mogli da defiluju nacionalnim i kablovskim frekvencijama, da nemaju direktno odobrenje vrha vlasti i nalog da pokusaju da svoje zlocine i zlocine vrha vlasti, da prebace na ceo srpski narod i time operu svoju savest!
  • John

    16.04.2024 16:05
    "Srebrenici desio "užasan zločin""

    Tako je. I tj zločin se zove genocid.

    "inače se ne bi toliko govorilo da jeste" "

    Upravo je obrnuto. Toliko se govori da jeste zato što se previše govori da nije.

    Da li neko svaki čas ponavlja da se u Ruandi dogodio genocid? Ne. Zato što to niko ne spori. (Ajd u dvajes marke da Mile Ronhil ne bi Ruandu umeo ni na karti da nađe)
  • Vule

    16.04.2024 15:50
    Pa i nije. Ubijanje zarobljenih muskaraca se ni po kom osnovu ne moze svrstati u genocid.
  • J

    16.04.2024 14:22
    J
    Sto za jednog! Vučić bi morao da se prvo izvini svom narodu za razne izjave i politiku iz 90-ih jer je ogromnu štetu prvo naneo svima nama! Sta je očekivao takav u Srebrenici oprost to nemoze dok se iskreno ne pokaje kao čovek i predsednik Srbije!!!
  • Milan NS

    16.04.2024 13:50
    Političari
    su najgora sorta.
    Oni svađaju narode i započinju ratove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna