Autor: Beta

Info
16.05.2024.
15:17 > 15:30
Konsultant za strane investicije Milan Kovačević rekao je da je "frapiran" načinom na koji je ministar građevinarstva Goran Vesić predstavio ugovor o "revitlizaciji" Generalštaba.
  • Maja

    16.05.2024 19:47
    Neće proći
    Trampova kula umesto Generalštaba "Kao da talibani grade na mjestu srušenih američkih kula"
  • Memori

    16.05.2024 17:50
    Koliko je Ministar dobar? Zna li se šta?
  • Zanovetalo

    16.05.2024 17:08
    Ko treba zna,zna
    A za sve ostale svi ugovori su tajna,jer to zahteva strani investitor i tacka.A da li je to pravno odrzivo tebalo bi da kazu pravnici i ustavni sud.
  • SRB-IN

    16.05.2024 16:25
    Frape sa ledom
    I mi smo frapirani šta radi ova SNS ekipa na vlasti ali šta ćeš. Stvarno su nemogući. Treba nam nacionalni stadion
    a Vojvođani nemaju ispravnu vodu za piće nego piju frape sa ledom...
  • A cemu

    16.05.2024 16:09
    A cemu
    Frapiranost? Narod je ovo podržao i oni samo sprovode volju Naroda! Ruglo u Centru koje je odavno moralo biti izruseno! Lepo je objašnjeno da ce biti izgradjeno stambeno poslovni objekti u čijem okviru ce biti izgradjen i manji deo nekog muzeja o NATO agresiji. Problem je sto niko nemoze da zaradi niti da bilo sta kupi na toj lokaciji i lagodno živi od rente i preprodaje od nas običnih Gradjana jer smo decenijama to placali od raznih nameta! Zato je pod odmah potrebno menjati zakon o zastiti jer za državne objekte pod zastitom svako ima prava na povraćaj novca! Dok za privatne…besmisleno je dati bilo sta kamoli zagovarati zastitu i slicno! Ovo je Kapitalizam ali Srbija jos nije raščistila sa društvenom imovinom koju rasprodaje bez vraćanja novca Gradjanima! E to je Frapantno i za svaku osudu ali jos mogu da jasu jer imaju ponavljam podrsku Naroda sto im daje legitimitet!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna