Autor: Beta

Info
19.05.2024.
08:01 > 09:34
Argentinski libertarijanski predsednik Havijer Milei je i pre trodnevne posete Madridu izazvao kontroverzu optuživši socijalističku vladu da je donela siromaštvo i smrt Španiji.
  • NS

    19.05.2024 14:46
    desnica
    Pa ovoj se ličnosti ne treba čuditi, štogod da uradi! Čuditi se treba onoj masi Argentinaca koja ga je izabrala!
  • Española

    19.05.2024 10:57
    Otra vista
    Milei nije ni mogao da planira susret sa kraljem i premijerom, jer u Španiju dolazi privatno, na susret desničara (tu su Le Pen, Orban..). Uzgred, u privatnu posetu otišao je o trošku arg. budžeta, i zato ga već prozivaju, kao što napominju i da je plagirao novoobjavljenu knjigu. A sastaje se, osim
    sa desničarima, i sa predstavnicima krupnog španskog kapitala ( ne znam šta tu radi Dia, jer je to kooperativa!?). Itd, itd.
  • Realista

    19.05.2024 10:15
    ...rezultat 1+1=0
    Kad povežete nemaštinu, neobrazovanje i primitivizam, u Argentini dobijete Mileija - a u srbiji Vučića.
  • Dekadentno carstvo

    19.05.2024 09:20
    Desno nas je u vreme Prvog i Drugog svetskog rata upozorilo kuda desni put vodi, srećom tada su još sredstva uništenja bila ograničena. Hladni rat nas je upozorio šta su potencijalne posledice ekstrema i krajnje eskalacije, to se zaboravilo.

    Danas, desno orijentisani milijarderi, predsednici i ljudi odsečeni od realnosti mašu u stilu najuvežbanijih demagoga pričama koje nemaju veze sa životom i masa to guta. Kod nas populisti, mali "biznismeni sa biznis pričama" i kriminalci koji se kunu u krstić na retrovizoru i tetoviraju svece na bicepsima hvataju uzde i misle da su iznad posledica i odgovornosti. Čista prognoza samouništenja i konflikta.

    Jahači apokalipse.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna