Autor: Beta

Info
20.05.2024.
10:45
Politički analitičar Dragomir Anđelković izjavio je da je vlast posegla za fantomskim izbornim listama sa ciljem da zbuni birače.
  • Ведран

    20.05.2024 16:26
    Изгледа да листа КРЕНИ-ПРОМЕНИ Саве Манојловића има добре шансе. Погледајте како је дневник ПОЛИТИКА напада. Цитирам :
    19/05 : “Александар Вучић поручио је данас да ће локални избори бити тешки . . . да има и оних којима је Рокфелер давао паре . . .”
    20/05 : “Зашто покрет Крени-промени крије своје финансијере”

    Сећам се да је супруга Слободана Милошевића опозицију називала “домаћи издајници” и “страни плаћеници”.
  • Joca

    20.05.2024 12:33
    U centru NS-a se lepe plakati koji pozivaju na bojkot, ali isti nisu potpisani.
  • Vule

    20.05.2024 11:49
    stara fora
    Tako je Sloba pravio fantomske radikalne stranke, kad se onomad plašio srbistanskih jadikala. Prvo bila Narodna radikalna, pa Radikali Srbije, pa još nekoliko sve da bi se zbunili polu-pismeni i neobrazovani birači srpiskijeh jadikala. Ovo što ovaj radi, zbunjuje čak i nadprosečno intelilgentnog čoveka. Sve lokalne liste nose naziv sa njegovim imenom, stiče se utisak da je on kandidat za gradonačelnika u svim opštinama i gradovima u Srbiji. Klasičan japajac "ja, ja, ja, ja,ja,ja". Verujem da udruženi možemo da ga srušimo. Vidite ta lica horda njegovih navijača urliče skandira, ovo više nije politika, ako se ne udružimo i ne oteramo ih na smetlište gde im je i mesto doćiće po svakoga od nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna