Autor: RTS

Info
29.05.2024.
07:42 > 11:14
Jedna osoba je poginula, a 39 osoba je povređeno u sudaru automobila i autobusa koji se u 5.40 časova dogodio kod Malog Požarevca.
  • Gimme Shelter

    29.05.2024 11:13
    Močvara
    Vozio sam se autobusom sa aerodruma Bangkok-Pataya,relacija od 150km,autobusom sa klima uredjajem,tv video programom,sa stjuerdesom u autobusu,toaletom,busu sa cistim staklima,cistim podom,okupanim obrijanim vozačem u radnoj uniformi,platio sam za voznju 2,5 dolara(oko 260 dinara) i autobus nije krenuo dok svi putnici nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima,i tek kada je stjuerdesa pregledala da li su svi vezani,vozač je krenuo,nije preticao,luovao,nije pričao mobilnim,zevao okolo i raspravljao o politici sa putnicima,vec nas je dovezao,ustao i svakome se nasmejan zahvalio što smo se vozili sa njim i pozeleo nam srećan put.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna