Autor: Beta

Info
29.05.2024.
17:14 > 20:49
Udruženje novinara Srbije (UNS) i više opozicionih stranaka osudili su današnji napad na novinara nedeljnika Radar Vuka Cvijića u Kosovskoj ulici u Beogradu.
  • @GariNS

    30.05.2024 08:03
    Nemate elementarnog znanja o značenju pojma konkurencija, tj. vaše "stručno" razumevanje konkurencije je po "principu" poredjenja baba i žaba. Tako je to kada previše konzumirate sadržaje telegrafa i ostalih tabloida.
  • Apricus

    29.05.2024 21:28
    Besramno
    Odgovor ГариНС Ma kako vas nije sramota!!!

    U zemlji u kojoj su među ostalima mučki ubijeni novinari Slavko Ćuruvija, Dada Vujasinović i Milan Pantić vi komentarišete da se radi o lažnoj prijavi.
    U Srbiji svaki novinar koji istražuje korupciju vlasti i sve ostale njihove nepodopštine je automatski ugrožen. Zato svaki napad na novinara treba shvatiti vrlo ozbiljno i adekvatno kazniti kao primer da se to više nikada ne ponovi. A vi ako niste bot režima zapitajte se u kakvoj zemlji živite i koga i šta podržavate?
  • Žile za

    29.05.2024 21:09
    ...
    Šta reći nakon ovog komentara iznad... Čovek bio i video sve sigurno. Kad se ostane bez sendviča shvatiće, dotle se ogrnu zastavom i slave... PORAZ
  • ГариНС

    29.05.2024 17:59
    Тресла се гора, родио се миш
    Наравно, сукоб се није ни десио.
    Све је измишљено, због предизборне кампање.

    Шта бива, када се поднесе лажна пријава против новинарске конкуренције?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna