Autor: NIN

Info
30.05.2024.
07:44
Toliko toga imam u planu da me zabrane samo inspirišu, poručio je vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović u avgustu prošle godine.
  • Musaši

    30.05.2024 11:11
    Do čega su nas doveli naprednjaci...
    Da nas jedan harmonikaš sve zajebava.
  • Čiča Miloje

    30.05.2024 11:08
    Ljudi, pa ko sme da udari na Robina Hoda zvanog Rambo?
  • maliVUK

    30.05.2024 10:28
    Po ovim navodima u tekstu...DJ Žeks radi opoziciju i ne vadi. Eh...kakva nam je opozicija...
  • Инспектор Вишекруна

    30.05.2024 09:50
    Мало сутра
    да Жељко ради шта му се хоће.
    Ради шта му се нареди! Ивана Бодрожић, саобраћајка сина.......
  • pepa

    30.05.2024 09:46
    @Milan
    Tako je! Dok se ne pobijemo sa ološem koji drže sve, nećemo progledati. BIA mafija ubija!
  • ex chapman

    30.05.2024 09:33
    @Milan
    I couldn't have said it better myself
  • zarđala burgija

    30.05.2024 09:13
    Iako je izuzetno inteligentan, poslovno uspešan, inovativan, entuzijasta, čovek je samobvoljno spalio humani nosećaj za pristojnost i prilagođenost u društvu odgovornošću i manirima nedvosmileno šamarjući živalj čitave Srbije neskrivenim dokazivanjem da apsolutno bukvalno, ali bukvalno može da radi šta hoće i kako hoće, nekažnjeno i bez posledica po njega, posao i ugled.

    Dok nekog PENZIONERA kažnjavaju sa 10000 dinara zbog bačene petrade i pozivaju čoveka u zatvor jer nema 10 soma da coluje, vlasnik ljubičaste televizije se igra strelama ispaljući ih sa eksplozivnim minama lansirajući u etar snimak istog da svi gledamo njegove beskorisne i glupe igrarije ubijanja sopstvenog vremena koje bogataš definitivno ima napretek, makar ta debilana sa strelom i minom trajala samo 10 sekundi, potpisana odloičnom i agresivnom muzikom Rammstein-a u pozadini, usto saopštenjem da će da pali na njihov koncert.

    Ovo je već četvrta decenija, prkeo 30 godina, njegove televizije i medijske vladavine i integracije njega u mozgove ljudi, opet čitave Srbije, teške trovačine, sve intenzivnije i inetenzivnije, do granica koje on kreira i postavlja.

    Uticaj i moć su mu toliki da od Miloševića preko AV on nema nanogram poseledica ili prepreka za sve svoje ciljeve i sve što radi, sprda se i zaje**va i sietem i zakon i sve nas, i ne deluje mi da se može obuzdati i pritegnuti, makar nkoniti sa naših očiju, u tišini nastavljajući da dere naše duše i burgija zdrav razum preko frekvenija svojih medija.

    ...
  • ex chapman

    30.05.2024 09:12
    zabrane me inspirisu
    alal vera
    ovo je smisljeno formulisano da kaze - zakoni vaze za vas ali za mene ne
    pa vi sad dobro razmislite u kakav ste se ambis sunovratili
    kod komunista se bar znala neka mera - jedan vrlo uzak krug ljudi je iznad zakona - ostali su jednaki
    a i ta nekolicina sto su bili "nedodriljivi", nisu se toliko bahatili
    a sada - svaka shusha sa dovoljno kokaina u urinu moze da radi sta hoce
  • Milan

    30.05.2024 08:26
    Milan
    Normalno! Dok god mu Hil Ambasador SAD drži ledja kao i vecini nazovi eliti politicarima preduzetnicima radiće sta god hoce bez ikakve odgovornosti! Srbiju i Narod moze spasiti samo neka vrste Revolucije koja bi pocistila sav ološ koji se nataložio za ovih 30 godina i nista vise! Koji Izbori i glasanja sve je to zamajavanje Naroda! Ovo sam shvatio 2023 u Majskim protestima gde je preko 100 hiljada gradjana tražilo 6 Oktobar danima ali nekom nije odgovaralo i sve je planski ugasio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna