Autor: Danas

Info
30.05.2024.
08:10 > 08:16
Pre mesec dana Više javno tužilaštvo u Nišu je Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a naložilo da postupi po Zahtevu za prikupljanje potrebnih obaveštenja.
  • Армаггедон

    30.05.2024 12:50
    Тужилаштво као и све стране у поступку има право да се брани ћутањем што тренутно и користи. Смејурија како нас праве будалама,а ви седите кући 2 јуна па после да кукамо заједно по друштвеним мрежама.
  • Lina

    30.05.2024 11:26
    .
    Neverovatno da postoje primeri, opisani cak i u nasoj seriji KIinc (koja je motivisana istinitim dogadjajima), gde policija prebije nevinog, koji od povreda umre, a onda za to niko ne odgovara. Nije li to dokaz sistemske korupcije izvrsne, sudske pa i zakonodavne vlasti? Posto "vrana vrani oci ne vadi", pretpostavljam da ce po istom pricipu i ovo da se zavrsi, a ako se nadje neka postenjacina njega ce smeniti, skrajnuti ili "ukinuti". Mala je sansa, ali verujem da ce na kraju svakoga stici pravda na ovome ili onome svetu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna