Autor: FoNet

Info
30.05.2024.
19:35
Savet Evropske unije usvojio je uredbu kojom povećava carine na uvoz žitarica iz Rusije i Belorusije sa ciljem da se u praksi zaustavi uvoz žitarica i proizvoda od njih iz tih država.
  • Da vidimo!

    30.05.2024 23:34
    Gavril @ Bukvalno cete se us.... od muke! Rusiju ceka najbolja zetva u istoriji ne samo Rusije, vec bilo koje drzave ikada u istoriji planete! A RPC je dala blagoslov za gadjanje neprijateljskih baza sirom eu!
  • @Plaćač poreza

    30.05.2024 22:09
    @Plaćal poreza Taj tvoj Nato izgubio rat od Rusije iz prostog razloga jer je vojno slabiji.
  • Gavril

    30.05.2024 20:28
    Rusija je 27. maja objavila vanredno stanje širom zemlje. Prolećni mrazevi, sneg koji je pao tog dana i temperature u minusu(verovali ili ne), prouzrokovali su guitak od skoro 20 miliona tona žitarica, što je oko 14% predviđene žetve.
  • Plaćač poreza

    30.05.2024 20:02
    Putinov sistem počinje da se urušava. Drastična povećanja poreza u Rusiji, najveća u istoriji moderne Rusije, kao i Putinove parole da svi moraju da rade kao da su bili na frontu su znaci da ruska ratna ekonomija dostiže kritičan nivo. SSSR se raspao kada se troškovi trke u naoružanju nisu mogli više finansirati iz budžeta, što je dovelo do kolapsa države. Ako ruski državni prihodi budu dodatno oslabljeni i Ukrajina dobije potrebno oružje, to će ubrzati kolaps Rusije. Putin gubi rat
    Da li ima vazdušnu nadmoć nad Ukrajinom? Ne. Da li je Ukrajina demilitarizovana? Ne. Da li je sprečio širenje NATO? Ne. NATO se proširio na Švedsku, Finsku, Norvešku. Da li je proširio Rusiju? Ne. Putin može samo da blefira. Rusija je previše inferiorna u odnosu na NATO. Ako Ukrajina pobedi, onda gubi cela osovina zla Rusija - Kina- Iran - Severna Koreja i to je u najboljem interesu čovečanstva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna