Autor: Beta

Info
31.05.2024.
18:52
Lideri članica EU planiraju da kazne mađarskog premijera Viktora Orbana zbog njegovih kontinuiranih opstrukcija po pitanju Ukrajine.
  • Б

    01.06.2024 22:11
    Зависност, избори и сл.
    Орбан зависи од својих бирача. Многи од њих имају родбину у Украјини и не желе да им рођаци гину за интересе америчких корпорација. Бербокова је јавно рекла да је не занима шта њени бирачи мисле, Урсулу, Шарла Мишела и остале нико и није бирао, о 25000 лобиста (углавном за америчке интересе) у Бриселу да и не причам. Орбан својим примером најбоље објашњава зашто Србија не треба да уђе у ЕУ, а посебно у НАТО.
  • BRIKS, nasa kuca!

    01.06.2024 12:39
    Ivica, a i Marica
    Plaćač poreza @ Tamo su kuce su od cokolade, a prozori od marmelade!
  • Plaćač poreza

    01.06.2024 10:27
    Poljska je za 20 godina članstva u EU dobila iz EU fondova 260 milijardi eura a uplatila 80 milijardi eura u budžet EU pa izračunajte sami. Srbija bi zbog toga što je jedna od najsiromašnijih zemalja Evrope bila neto primalac sredstava iz EU bez obaveze da uplaćuje sredstva. To je na temu ekonomskih benefite članstva. SVAKA država je posle ulaska u EU beležila privredni, ekonomski i rast plata, penzija i životnog standarda.
  • Snežana

    31.05.2024 23:25
    o Demokratiji
    Jeste ... tako funkcioniše demokratija. Ljudi glasaju. Imaš pravila igre. Britaniji se nisu sviđala pravila ... napravili referendum, glasali, izašli iz EU i sad su vani ... u čemu je problem? ... E ali neće on van ... sviđaju mu se pare iz evropskih fondova ... sviđa mu se da je pod kišobranom NATO ako Putin kojim slučajem krene i za njegovim ... ali da on zato ništa ne rizikuje i ništa ne stavlja na kocku. Pa to može doneđe ... ali neće doveka ...
  • Orban

    31.05.2024 22:37
    Bez pravila
    Pa on da ima imalo integriteta, s obzirom koliko voli Putina, treba da izvede Mađarsku iz EU i NATO i preda je Putinu. A za ove što misle kako je on super faca što ne dopušta Evropskoj Uniji da mu nešto diktira ili nameće ... gospodo ... edukujte se ... kada se učlanite u klub ... klub ima svoja pravila ... ako vam se pravila na sviđaju ... nemojte se učlaniti ili izađite iz kluba. Čak i obična teretana ima svoja pravila ... koja, ako ih ne poštujete ... izbaciće vas iz teretane. Jednostavno. A ovi što bi i da stisnu i da pr***nu.
  • w/e

    31.05.2024 21:09
    cool
    Tako funkcionise "Demokratija." Dok glasas kako oni hoce si dobar, kada imas drugaciji stav, onda te kazne zbog toga. Po cemu se ovo razlikuje od raznoraznih rezima kojima se EU protivi i namece svoje vrednosti?
  • Izvidjac Futog

    31.05.2024 19:50
    Viktor
    Viktor Orban je jedan pragmatičan političar.Gleda šta je dobro za negov narod.Trezveno razmišlja i nije pod uticajem neke euforicnosti i rusofobije koja će se bojim se biti kobna za covecanstvo u celini.Ps Bravo Orbane!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna