Autor: Beta

Info
02.06.2024.
19:28
Poslanik "Zeleno-levog fronta" Radomir Lazović izjavio je danas da je u Zemunu, članu mobilnog tima koalicije "Biramo Beograd", ciglom razbijena glava i da je primljen u Urgentni centar.
  • Roki

    04.06.2024 08:19
    Lazović
    Ja se oduševljavam sa tvojom intelegencijom, obrazovanjem koje ti pruža da budeš predsednik vlade, države. Pa kada je mogao Tito, možeš i ti. Ma ti si idol svim mladima u celom svetu. Guslari, pesme će pevati o tebi.Snimaće se filmovi jer brate zaslužio si,jer u nekim zemljama EU, odlično si pokazao koliko voliš Srbiju. Jedino samo nebi mogao biti u mojoj MZ predsednik te zajednice, jer nekako se ne uklapaš u naše kriterijume.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna