Autor: 021.rs

Info
03.06.2024.
14:06
Izbori za odbornike Skupštine grada Beograda završili su se poražavajuće u odnosu na integritet i kvalitet izbora, vladavinu prava i demokratski kapacitet društva.
  • Истина

    03.06.2024 17:47
    Ако црта тако каже то је тако и никако другачије.А ако неку другачије мисли,види а црта не потврди е онда се то не важи?!
  • Bojo

    03.06.2024 15:42
    Detaljan izveštaj Crte ...
    Za verovati je da je svega toga bilo u nekoj meri ...Da li je to bitno uticalo na konačni rezultat, sumnjam. Opoziciji mora biti jasno, neće srpski narod u većini, NIKAD da glasa za ljude koji: tvrde da su Srbi počinili genocid, koji hoće da daju sankcije Rusiji, koji su protiv Republike Srpske ... itd. Tu je suština!
  • Ne zanima

    03.06.2024 15:31
    me više nikakva sveukupna beogradska politička scena. Gradjani Vojvodine treba da formiraju svoj sopstveni beskompromisni opozicioni politički front. Novi Sad je platio najvecu cenu beogradskog bojkota pa dragi beogradjani treba da izgubite poziciju glavnih političkih aktera u Vojvodini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna