Autor: FoNet

Info
04.06.2024.
14:14
Jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić kod Bora, S. J, u potpunosti je danas negirao izvršenje tog krivičnog dela.
  • B

    04.06.2024 16:07
    Tuga
    Tri meseca je bio ubica, i on i porodica razvlačeni po tabloidima, sad kao nije bilo ništa, sad je osumnjičeni, a i to se ne zna na osnovu čega.
  • w/e

    04.06.2024 15:56
    cool
    Drzava prikriva trgovinu ljudima. Kakvi su to pokvareni mozgovi u policiji kojima je cilj da bilo koga okrive za krivicno delo kako bi ispalo da rade svoj posao?
  • Vule

    04.06.2024 15:20
    neko je nešto
    gadno zabrljao. Ostalo mi u sećanju kad je ministar policije držao konferenciju za štampu i rekao da su se na deponiji zadržali 30 sekundi prema GPS-u. Odmah mi je to bilo sumnjivo. Nemoguće je za 30 sekundi zaustaviti vozilo, iz njega izaći, otvoriti gepek, baciti telo na deponiju iskopati i zakopati rupu i vratiti se u vozilo. Da ne govorim o čitavom nizu drugih stvari koje ovde ne štimaju. Sve mi se više čini da je jedna porodica žrtvovana i upropašćena. "Ubicin" rođeni brat "umire" u zatvoru nedugo nakon privođenja, kasnije stiže obdukcioni nalaz da je podlegao batinama, zatim stiže nalaz da DNK devojčice nije nađen u autu kojim su se "ubice" kretale, zatiM premine majka "ubice" ovo je stvarno za ozbiljnu istragu! I svi da se zapitamo gde to živimo ( a da zaboravih bili su izbori, videli smo gde živimo)
  • Marija

    04.06.2024 14:56
    Hm
    Očekivano... Uskoro će i ovaj drugi da povuče priznanje jer će biti da je dato pod prisilom, onda će ova priča otići u zaborav... Ko će odgovarati za smrt onog jadnika u zatvoru? Za smrt njegove majke? Niko, kao i uvek. Ali neka, tako smo i zaslužili. Dok nesreća ne zakuca na naša vrata....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna