Autor: Beta

Info
05.06.2024.
11:27
Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić izjavio je da su kol centri, koje je vladajuća stranka koristila na dan izbora 2. juna, "fabrike nezakonitog postupanja".
  • Дуле

    05.06.2024 22:19
    Припејд број мораш регистровати а откуд колцентру мој нерегистровани број?!
  • Advokat

    05.06.2024 18:30
    Prikriveno
    Fabrika nezakonitog postupanja je NVO čiji su članovi (istovremeno) sudije, advokati i tužioci. Izvor potencijalne korupcije o kojem niko ne piše.
  • Aa

    05.06.2024 16:21
    Bb
    Ovi što govore da ih je nazvao SNS i sve je bilo pristojno i bez problema, pa ajde da damo sve spiskove i poverljive informacije svim strankama i grupama građana koje učestvuju i organizujemo svima kol centre pa kad vas svako od njih pozove 18 puta u toku izbornog dana da vidimo jel to pristojno. To što radi samo jedna stranka znači da samo oni imaju privatne brojeve telefona koje su nelegalno nabavili, a o drugim stvarima da ne pričamo. Toliko su svima isprani mozgovi da više ne mogu da razluče šta je normalno, a šta nije.
  • Nemanja

    05.06.2024 16:18
    @Braun
    "sta je "nezakonito" u pozivanju evidentiranih stranackih simpatizera. Nije li to pravo na politicko misljenje - vazno je da ne zovu neistomisljenike."

    Nezakonito je ići po biračkom spisku i imati podatak kao što je JMBG, sa pridruženom tačnom adresom stanovanja i brojem u biračkom spisku. Ova tri podatka su tajni, sa veoma dobrim razlogom: ja mogu biti "Nemanja Nemanjić" koji mrzi SNS i to govori po mrežama - iz prostog razloga što je online profil samo avatar iza kog može a ne mora da stoji ni jedan tačan podatak. Kad imaš JMBG (i adresu stanovanja) i dobiješ info da dotična osoba glasa ili ne za SNS (ili bilo koju drugu partiju), mogućnosti zloupotrebe su ogromne: JMBG ti je relevantan podatak za izdavanje računa za struju i Informatiku npr, a te institucije su uvek pod šapom vladajuće stranke. Tako da, samo jednim pozivom u kom ću aktivistu SNSa oterati u mesto rođenja, isti na osnovu mog JMBGa mogu da mi nakarikaju pomenuta dva računa, sa onom poznatom stavkom "žalba ne odlaže izvršenje".
  • 9

    05.06.2024 16:16
    @ Ja
    Da li si ruku odsekao pre ili posle stavljanja 3000 u džep ?
    Odakle pravo bilo kome da me zove nedeljom u neradni dan u bilo koje vreme ,a da nije kućni prijatelj ili komšija kojem je procurila voda od mene ?
  • Braun

    05.06.2024 13:26
    Spiker ili AI?
    Dokon sudija, koji se bavi tehnologijom stranackog rada, a da ne definise povredu zakona, pre je produkt AI u politici nego coveka koji je zaronio u filozofiju prava. Da, ma koliko mi se neko ne svidja, pa i SNS, sta je "nezakonito" u pozivanju evidentiranih stranackih simpatizera. Nije li to pravo na politicko misljenje - vazno je da ne zovu neistomisljenike.
  • Miloš

    05.06.2024 13:04
    Ovaj stav odmah proslediti Amerikancima u EU jer kod njih slede izbori da ljudi ne formiraju col centre slučajno.
  • Ivana

    05.06.2024 11:46
    Svi oni koji su se prodali SNS-u misle da i ostali mogu da se kupe. Zao NE. Sramota Naroda Srbije sta izvode.
  • Nizina

    05.06.2024 11:41
    I šta ćemo sada
    Dokle god mladi sendvičari ne nauče drugačije doći do para i otkažu poslušnost gazdama....niko neće čitati zakon.
  • Ja

    05.06.2024 11:37
    Dobar dan, ja sam taj i taj iz SNS-a, predstavio se čovek imenom i prezimenom, da li ste glasali danas, jesam, hvala i prijatan vam dan. Tako su makar mene zvali. Ne volim da me zovu zbog toga, ali nije sad da bih nekoga da vidim u zatvoru samo zbog toga. Sad ne znam kako teče razgovor ako neko kaže da nije glasao ali tako je bilo u mom slučaju ovaj put.

    Uzgred budi rečeno pre bih sebi ruku odsekao nego glasao za SNS mafiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna