Autor: Beta

Info
05.06.2024.
16:50 > 16:51
Ruska sajber banda je najverovatnije odgovorna za napad koji je poremetio londonske bolnice i doveo do otkazivanja operacija i zakazivanja.
  • Particulare matter

    06.06.2024 07:28
    U vreme informbiroa i od mene su zahtevali da se izjasnim, na sve su načine pokušavali da me navuku na tanak led i da me seljačkim dubarama i jeftinim provokacijama navedu da podržim Rusiju i Staljina pa da mi posle sipaju otrov u kafu, ali nisam naseo, na pamet mi nije padalo da podržim Rusiju. Nije to imalo nikakve veze sa politikom, ja naprosto Rusiju bila ona carska ili sovjetska, harao njome Romanov ili Džugašvili, nikada očima nisam mogao da vidim, daleko joj lepa kuća. Prosperitet jedne zemlje proporcionalan je njenoj udaljenosti od granica Rusije. Što je neka zemlja dalja od Rusije to joj bolje ide i obratno, iako Rusija strogo uzevši ne priznaje nikakve granice, osim nacrtanih Kremlju.
    Ivo Andrić
    (Basara, "Andreva lestvica užasa")
  • Silver

    05.06.2024 20:28
    ko je ono pre bio kriv indici kinezi mozda oni sto napadaju pentagon i americke jake firme i ko zna ko jos.....
  • Plaćač poreza

    05.06.2024 19:12
    Rusija je još 2004. godine pokušala da ubije predsedničkog kandidata Ukrajine Viktora Juščenka hemikalijom dioksin, a i njegovu ćerku kasnije. On je prošle godine u Sarajevu rekao da ako Ukrajina ne zaustavi Rusiju sada, Bosna će biti sledeća.
  • ssss

    05.06.2024 18:31
    Nije isključeno da je ista ta grupa izvršila sajber napad na EPS u decembru mesecu kada par meseci posle toga nismo dobijali račune za struju.I sad,ako su strčnjaci za tu oblast kojim slučajem otkrili da su u pitanju rusi,siguran sam da to kod nas neće biti objavljeno,jer oni su "naša braća"
  • hah

    05.06.2024 17:23
    hah
    kad padne sistem rusi krivi dobra fora

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna