Autor: Beta

Info
05.06.2024.
17:03
Advokat Čedomir Stojković podneo je Osnovnom sudu u Nišu krivičnu prijavu protiv članova GIK zbog, kako je naveo, zloupotrebe službenog položaja prilikom proglašavanja izborne liste Ruske stranke.
  • Steva

    05.06.2024 18:08
    oj srrbijo med šljivama
    Dali je to probni balon ili su to rezultati samopregornog rada tome-diplome koji je kada je otišao u političku penziju otvorio kancelariju za saradnju sa rusima i kinezima ?
  • 9

    05.06.2024 17:56
    A đe je Zagorenka ?
    Sevalo je dosta na njenom nebu pa ju je zaglušilo i zaslepelo kada su u pitanju nepoštovanja zakona od napredne bagre . Ni poverenik se ne oglašava , njemu je voda u ušima od silnih kiša. Kraće takozvana državica , takozvani zakoni ,ali pravo nameštanje i pravo nepoštovanje zakona. Pravi nasilnici na novosadskim ulicama , dokumentovano prebijanje novinara i ništa .Nego po ustavu su izbori na čitavoj teritoriji drzave ,a niko ne spominje rezultate iz Republike Kosovo. Koliko se sećam po ustavu ona je još uvek sastavni deo takozvane srBije.
    Bravo za Nišlije probušili ste aždahu i bracu "rusa".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna