Autor: Beta

Info
05.06.2024.
18:02 > 18:04
Direktorka Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Dubravka Đukanović podnela je ostavku pod pritiskom ministara finansija i građevinarstva, Siniše Malog i Gorana Vesića.
  • Neko iz mase

    06.06.2024 10:54
    @Boki Voki
    Gde li si ti išao u školu? Pravopis ti je jača strana.
  • X

    05.06.2024 20:50
    @ Boki voki
    Ima li većeg, kako kažeš, rugla, a dodajem i neukusa od mimo volje Beograđana, nasilno izgrađenog Beograda na vodi?
    Što se tiče Generalštaba, Sajma, litijuma,svidelo se to nekom ili ne, Ćuta je u pravu.
  • Dovoljno?

    05.06.2024 20:36
    @ Mare
    Ako ne znaš koje je kulturno dobro Generalštab, raspitaj se. Zbog čega je u ovakvom stanju, valjda znaš.
    Prvo je porušen veliki deo predratnog Beograda, a sada se prešlo i na posleratni. Pored ostalog, ugroženi su Sajam, Generalštab, ...
    Na kraju će biti da Beograd nije ni postojao pre straobalnog Beograda na vodi u kome se stanovi kupuju, a malo ko u njima i stvarno živi.
    Sigurno je slično i u Novom Sadu.
    Što se tiče glasanja i volje naroda, to si u pravu. 22% Beograđana i 24% Novisađana se slaže sa ovakvim "urbanizmom" i "arhitekturom".
  • Boki voki

    05.06.2024 19:38
    Boki voki
    Ćuto nepreteruj! Za Litijum te podrzavam ali za ovo ne! Ruglo u centru bilo kog grada neide i sramota je velika! E jedino sto cela ta gradjevina je drzavno vkasnistvo(nase gradjana) i treba mo imati uvid u ugovore i prihode koji bi se trebali podeliti za mnogo toga da nije na uštrb gradjana i drzave kao Bg na vodi! Sve ostalo podrzavam a da je privatno vlasništvo…niko nema prava da nečiju imovinu proglasi za nekim kulturnim dobrom pod zastitom a da vlasniku neplati debelo i pružimo doživotno naslednu apanazu kao u svim pravno civilizovanim drzavama! Odlicno vi ovo sve znate ali tražite nesto da protestuje te ali…nema od toga nista moj Ćuto!
  • Маре

    05.06.2024 19:09
    Маре
    А које је то културно добро? Распала грађевина као и наш строги центар! Многи заборављају да су Демократе 2008 одбили и Сајам да прогласе за то културно добро сем хале 1 јер су имали у плану градњу од које би имали материјалне користи! Вучић је само преузео њихов систем и усавршио га скоро до перфекције и изградио БГ на води који има права на проширење. У НС исто Лимани имају права на проширење и нове изградње које обухвата и НС на води. У осталом за ово је Народ гласао као и за целокупну реконструкцију ужег и ширег центра НС а воља Народа је светиња и ту је крај ове и сличним причама!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna