Autor: Beta

Info
05.06.2024.
19:13 > 20:14
Planiran je sastanak predsednika Miloradom Dodika Republike Srpske i predsednika Rusije Vladimira Putina - objavila je danas Radio-televizija Republike Srpske (RTRS) pozivajući se na ruske zvaničnike.
  • R

    07.06.2024 08:13
    Jel Dodik vozi Ladu ili Audija!
  • /

    06.06.2024 17:12
    /
    posle ce da ide kuknjava 'nepravedne i nicim izazvane sankcije'
  • Veternik

    06.06.2024 11:04
    Ako se Dodik ne dogovara sa Putinom da se u jednom danu RS otcepi od BiH zbog kršenja Dejtona u UN, i tog istog dana ujedinjenje sa Rusijom kao što su to uradili Krim i Donbas. Onda Srbi iz RS treba da oteraju Dodika i dovedu onog koji će to ujedinjenje sa Rusijom da odradi.
    Jer posle proglašenja Srba za genocidne u UN za vek vekova, i to je uradila Kvinta koji su dokkazani neprijatelji, nema šta da se čeka RS mora da se ujedini sa Rusijom koja ima nuklearno oružije i tako se mirno odbrani.
    RS će biti isto što i Kaljingrad ili nekad Zapadni Berlin, enklava koja dobro živi jer je zaštićena nuklearnim oružijem, a u nju saveznici Kina i Rusija ekonomski ulažu da bi bila uspešan primer za druge kao Zapadni Berlin nekad ili sada Kaljingrad.
  • Ivanns

    06.06.2024 07:52
    Ukratko
    ..tapsanje po ramenu, obecanje o egzilu, dalje direktive..i da " a kako se drzi veliki brat preko Drine, kradja prosla bez prosledica?"
  • Plaćač poreza

    06.06.2024 07:16
    Moramo razumeti da je rusko vođstvo zločinačka organizacija kojoj se mora suditi. Putin predvodi kolonizaciju.. Umesto da Dodik i Vučić rade na tome da uvedu region u EU oni grade sebi odstupnicu u Rusiji isto kao Slobodan Milošević a srpski narod ispašta zbog njihove politike kontriranja Evropi kojoj pripadamo. U sred krvavog rata u Ukrajini on ide u posetu agresoru. To dobronameran čovek koji misli dobro narodu kojeg predstavlja ne radi, a kamo li predsednik nekog entiteta. I šta ćete kada Rusija izgubi rat u Ukrajini a ne može ga dobiti?
  • Particulare matter

    05.06.2024 21:11
    Još jednom veliko Hvala herojskom Ukrajinskom narodu od čijeg otpora je zločinac Putin slomio zube, inače su nas radikali naštelovali da se još gore samouništimo nego devedesetih godina. Samo NATO, samo EU.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna