Autor: Beta

Info
07.06.2024.
22:50 > 22:31
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg je izjavio da "nema neposredne vojne pretnje" iz Rusije na zemlje NATO-a, pošto je Kremlj optužio zapadne zemlje da žele zaoštravanje tenzija u Ukrajini.
  • MK

    08.06.2024 15:26
    smisao
    @ Mary Poppins
    Pa ako Vama izgleda da Stoltenberg baš zna šta govori, danas jedno, sutra drugo, onda Vi imate poprilično veliki problem. Vama izgleda smelo i nezrelo uočiti da neko govori svoje mišljenje o ovom čoveku? To za Vas dođe kao svetogrđe? Pratite li Vi uopšte medije i čujete li šta sve takvi kao on govore o ličnostima neuporedivo važnijim i sposobnijim od njih? Vi izgleda zaista živite u bajci s Mary Poppins i rezonujete detinjasto, a ne ja. To sasvim jasno pokazuje i ovo što ste napisali:
    "Da on ne zna šta govori,nato ne bi mogao da okupira evropu,opkoli rusiju,razvaljuje joj infrastrukturu,i dođe joj sa teškim naoružanjem direktno na granicu."
    Gde Vi živite, niste baš obavešteni o stanju stvari, pa nemojte suditi o nečemu što se može čuti svaki dan? A i nepismeni ste, načinili ste tri osnovačke greške u jednoj rečenici i to bi se moglo kritikovati pre nego ono što ja mislim o Stoltenbergu.
  • Zemlja čudesa

    08.06.2024 13:37
    @Zamenik zamenika
    Otkad je sveta bilo je svakakvih saveza, od udruženih mongolskih plemena, Aleksandrove Makedonije, Rimskog carstva, Britanske imperije, Hitlerove Nemačke... I svaka se smatrala "najvećom silom u istoriji". Istorija nas, takođe, uči i da ih više nema.
  • Zamenik zamenika

    08.06.2024 10:49
    NATO je najveći i najmoćniji vojni savez u istoriji sveta. I Putin to najbolje zna.
  • Mary Poppins

    08.06.2024 06:35
    @MK
    Kao mala Juca ste, Veoma je nezrelo i naivno izjaviti da čovek koji vodi NATO,kako Vi to smelo izjavljujete:"ne zna šta govori!"??
    Da on ne zna šta govori,nato ne bi mogao da okupira evropu,opkoli rusiju,razvaljuje joj infrastrukturu,i dođe joj sa teškim naoružanjem direktno na granicu.
    Deluje da Vi previše gledate crtane filmove i što je najgore,verujete u njih.
  • Сима страхота

    08.06.2024 00:23
    Двапут ништа је ништа
    Ова изјава јасно показује колико је Европа потчињена САД. Русија је запретила да ће гађати Европу, а одговор је био пркосан, малтене као наш 27. март. Онда је Путин само наговестио да ће наоружати америчке непријатеље. САД тачно знају где су рањиве и како би се могла пореметити равнотежа, пре свега на Бл.Истоку, али и у Азији. Одмах је Столтенберг променио плочу и кренуо да прича како нема претње, све је супер, дивно, красно, идилично... осим што европска економија тоне, капитал лежи на украјинским пољима у облику спаљених војних возила и испаљених граната и ракета, остаци европске војне индустрије (и индустрије уопште, али пре свега војне) су потпуно подређени САД и раде за профит, а не за некакву, како сте рекли, демократију? "НАТО је одбрамбена организација", кажу они, али Срби знају добро какав је НАТО у ствари, а Источна Европа управо учи горку лекцију која се плаћа животима.
  • MK

    08.06.2024 00:04
    potpuni haos
    Dakle, ovaj čovek zaista više ne zna šta govori. Pa svaki dan jauče o tome da će Rusija, samo što nije, krenuti na Poljsku, baltičke zemlje i dalje, calu Evropu, pa to je njihova osnovna politička teza. Takođe gotovo svakodnevno mu se s ruske strane mora objašnjavati da Rusi nemaju tu nameru.
    Ono što je u današnje vreme najopasnije, što se i na čelu NATO-a i velikih zapadnih država nalaze ljudi koji zaista ne znaju šta govore. A o tome šta misle. da li uopšte nešto misle i da li su i u stanju da malo mućnu glavama, i to je pitanje. Svaki dan čujemo kontroverzne izjave o krupnim stvarima. Dozvoliće upotrebu američkog oružja, neće dozvoliti! Ponekad se čuju takve gluposti koje ne bi izgovrilo ni neko dete, samo možda neki Marsovac ili neko ko živi u nekoj drugoj dimenziji pa ne vidi i ne shvata šta se događa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna