Autor: FoNet

Info
08.06.2024.
20:36 > 20:18
Ministarstva Srbije i Republike Srpske (RS) potpisala su u okviru prvog Svesrpskog sabora niz memoranduma i sporazuma u svojim resorima kojima bi trebalo da bude unapređena saradnja.
  • Ђура Шпијунгузов

    09.06.2024 00:16
    Нисам баш бистар али да питам који попа заступа Р.Српску на том сабору или су довели Оџу Српске вереисповести па није у кадру као ономад бивша премијерка ,има је на селфију,нема је на селфију
  • Лиманац

    08.06.2024 22:06
    Живеле Србија и Српска!
    Сарадња и јединство Србије и Српске биће само још снажнији у заједничкој будућности!
  • Apsurdistan

    08.06.2024 21:39
    Krvavo mi je kada vidim zajedno one koji su rasprodali Srbe iz Hrvatske i sa Kosmeta, oterali pola Srba i većinu mladosti iz Republike Srpske i Srbije, napljačkali se toliko da ćemo biti zaduženi sledeće tri generacije - a onda govore o zaštiti srpskog naroda.
    Ko to pu..i?
  • Б

    08.06.2024 20:40
    Само кажем
    Где год су Вучић, Шешељ, Дачић бранили Србе, ту Срба више нема (или су се иселили, или прешли у неку другу нацију и веру). Реп.Српска постоји захваљујући доброј вољи САД и ЕУ, они је могу и укинути. Довољно би било да пусте Хрвате у Бањалуку.
    Треба да имамо и волимо своје, али морамо да видимо и где смо на карти; нисмо ми ни Белорусија ни Сев. Кореја. Морамо са Западом имати добре односе, не зато што су они добри, него зато што су јачи и остаће јачи.
    Јел има неки закључак против корупције и непотизма? Тако сам и мислио.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna