Autor: Danas

Info
12.06.2024.
06:51
Firma Belgrade Airport, u vlasništvu francuskog Vansija koji upravlja Aerodromom "Nikola Tesla", završava radove i dočekuje letnju sezonu za povećanim kapacitetima, rekli su u ovoj kompaniji.
  • Turisti

    12.06.2024 10:49
    Džaba bilo
    Džaba nam veći broj šaltera kada nema radnika na njima. Pre neko veče smo se sat vremena provlačili kroz gužvu da bi prošli pasošku kontrolu na kojoj je službenik delovao kao da će svaki čas zaspati, dok se drugi službenik čudio pitanju otkud tolika gužva - nije ništa odgovorio, ali njegovo iznenađenje kao da je poručivalo da onaj ko pita nema pojma šta je stvarno gužva. Neki putnici su komentarisali da baš često putuju i da se nikada nije toliko čekalo na ovim šalterima.
    Lepo je što nešto menja i usavršava na aerodromu, ali ljudski resursi su nezamenljivi - zatvoren šalter ničemu ne služi ma koliko lepo izgledao.
  • /

    12.06.2024 10:25
    /
    prosle godine je bilo sabotiranja da bi drugome prodali baratanje prtljagom
  • Mihaljica

    12.06.2024 09:55
    Uvek ista prica
    Kasnjenje letova, izgubljen prtljag, otkazanlet.com, treba traziti pravo na nadoknadu jer ljudibtrpe stetu zbog haosa na aerodromu, operativnih problema, propusta administrativne prirode
  • Sreten

    12.06.2024 07:43
    A u stvarnosti...
    A koliko tih deskova, peskova, čekinova, splinova stvarno radi, to je pravo pitanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna