Autor: 021.rs

Info
19.06.2024.
19:49
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Beogradu imao "otvoren i korektan razgovor" sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.
  • Sunovrat Srbije

    19.06.2024 22:19
    Ovo je sunovrat Srbije !
    Posle glasanja Kvinte u UN da su Srbi genocidni, posle Poglavlja 35 i ukidanja dinara, primiti na razgovor bilo koga iz EU je "sunovrat i poniženje" kakvo Srbija nije doživela u istoriji !
    A to poniženje Srbije je danas priredio jadnik i izdajnik Vučić koji je pre nedelju dana na lažnom Saboru mahao lažnim zastavama i niko od naroda mu nije došao to se videlo u tv prenosu. Izdajnika je narod prozreo i nije mogao da skupi 100 ljudi na Saboru u Beogradu, a tih 100 je došlo samo zbog Dodika.
    Umesto da se EU posrednik izbaci i da se sve vrati u vezi pokrajine KiM u SB UN u prisustvo Kine i Rusije, danas Vučić priređuje ovo poniženje Srbiji !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna