Autor: 021.rs

Info
19.06.2024.
21:22 > 21:23
Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dao je, nakon preduzetih dokaznih radnji u saradnji sa građevinskim inspektorima i beogradskom policijom, nalog za hapšenje šest osoba.
  • Zdravka

    21.06.2024 14:48
    Objekat te veličine primetila inspekcija tek kada je skoro završen!Taj se već godinama gradio,a sada primetili?!Meni to sve malo čudno!
  • neslobodni zidar

    20.06.2024 05:11
    Legalizacija je i abolicija!
    Bespravna gradnja jeste krivino delo od 2003. godine od kada je broj bespravno izgrađenih objekata, prema nekim informacijama iznetim u javnost, porastao za više od jednog miliona!?
    Nisam čuo da ih osuđuju na zatvorske kaznje, nego da im još, umesto toga ili plaćanja oportuniteta, daju pogodnosti u vidu višestukog umanjenja iznosa pri plaćanju dažbina u odnosu na onaj koji važi za legalnu izgradnju!
    Prozilazi da je postupkom legalizacije objekta istovremeno izvešena i abolicija njegovog investitora objekta i izvođača radova na njegovoj izgradnji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna