Autor: FoNet

Info
19.06.2024.
22:14
Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je večeras u zvaničnu posetu Vijetnamu, nakon što je u Pjongjangu potpisao sporazum o strateškom poartnerstvu sa predsednikom Severne Koreje Kim Džon Unom.
  • Б

    22.06.2024 01:37
    Некад и сад
    СССР је имао велику морнаричку базу у Кам Рану, у Вијетнаму. Било би занимљиво видети америчку реакцију ако се руски бродови и подморнице опет тамо појаве. Америчке дипломате су већ најавиле поновну посету Вијетнаму следеће недеље. Не знам зашто.
  • NN

    20.06.2024 15:41
    Porez
    @ Plaćač poreza
    Baš me zanima za kakav to posao (kad se već naglašava plaćanje poreza) radi neko ko je sposoban da piše ovakve komentare? I šta su ga učili kad je bio mali, a nisu naučili - da odrastao pristojan čovek ne komentariše fizički izgled drugih, sem, naravno bliskih, mada se verovatno to ne usuđuje?
    Vi ste verovatno visoki lepotan, pijenje (sačuvaj Bože) i jedenje ne praktikujete! A ni logika Vam nije jača strana. Marija Zaharova teško može biti od tih među koje ste je svrstali, vrlo je prisebna i to celog dana, stalno je vidimo i čujemo! Kao i Medvedev.
    Jednom reči, ovakve promedbe spadaju u najniži nivo ljudske komunikacije, a valjda pripadate ipak toj, tj. ljudskoj vrsti!
    Sve u svemu, Vaš komentar izaziva zaista prezir (i mučninu)!
  • NN

    20.06.2024 15:22
    Jadno
    @ Južna pruga
    Da, ima to kod nas jedna ružna asocijacija u vezi s Južnom prugom, koju inače jako osuđujem, ali izgleda da ću morati da revidiram to svoju osudu posle ovakvih komentara.
    Nadam se da ste dovoljno mladi, a i ako niste, brzo ćete se uveriti kako pogrešno prosuđujete!
    A da nekom Putin izgleda jadno, to je već ozbiljan simptom potpune nesposobnosti procenjivanja ljudi!
  • Južna pruga

    20.06.2024 10:54
    Neko ovde priča kako napreduju Rusi, GDE? U kojoj ruskoj bajci si to gledao rusofilu? Zauzeli još neki kokošinjac ili nisu ni to uspeli jer su ih čekali Ukrajinci i tamo. Jadan vaš Putin gde gde je doveo vas Rusofila!!!
  • Plaćač poreza

    19.06.2024 22:50
    Kim Džong Un jede koliko i Medvedev i Zaharova piju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna