Autor: Beta

Info
21.06.2024.
21:36
Vašington je objavio da je uveo ekonomske sankcije protiv 12 rukovodilaca ruske firme za sajber bezbednost Kasperski.
  • Haha

    22.06.2024 13:08
    @Kto kihnot
    Čitam tvoj zluradi i maliciozni komentar. Ti si jedini koji tvrdi da naše želje imaju veze sa "hićom". A baš naprotiv, naše želje su jaka i stabilna Rusija. Ali kad pogledaš poslednjih 5 godina apsolutno svi parametri govore da Rusija ide u potpuno suprotnom pravcu. I to u potpunosti zahvaljujući sopstvenim potrzima i odlukama.
  • Kto kihnot

    22.06.2024 08:31
    Particulare matter @ "Poraz Rusije", ahahahhahahahahahahaahahahahahaahaaa.... Kakve gomila besmislica, jedino hica bi mogao da pokusa da vam ispuni zle zelje, ali odavno nije ziv! Zahvaljujuci samo, jedino i iskljucivo Svetoj Rusiji!
  • Particulare matter

    22.06.2024 06:05
    Rusija je mogla da počne novu istoriju 1991. Svet je bio više nego otvoren za Rusiju. Imali su priliku da preispitaju sopstvenu imperijalnu prošlost. Ali ne, zaglavili su se u sumanutom ratu. Tokom prethodnih 20 godina imali su reke novca od nafte i gasa koji su po visokim cenama prodavali Evropi kao najvećem kupcu. Trilion dolara kojim su mogli kupiti sve . Tog kupca i novca više nema. Sve jači totalitarizam, kult sovjetske prošlosti, agresija,. Dve i po godine od početka rata Putin je zaglibljen u apsurdno ratu, na listi je diktatora, koji sve više zavisi od Kine, traži vojnu pomoć od Irana i Severne Koreje. Poraz Rusije je neminovan i neophodan jer bi nas pobeda Rusije dovela u 1939. godinu.
  • Zamenik zamenika

    22.06.2024 05:44
    Ruski dani su odbrojani. Rusija je htela da uništi Ukrajinu ,izazvala je mnogo žrtava i tuge , ali sada je u pitanju opstanak same Rusije. Na kraju će Rusija kapitulirali i bankrotirati i nikada se neće oporaviti od ove tragedije.
  • Б

    21.06.2024 22:32
    Аутогол
    Сјајна прича пред изборе, скоро исто тако добра као и будуће увођење тарифа на кинеске бродове у америчким лукама. Доказ? Ах, да, Америци докази не требају. Једног дана ће неко схватити колико су одлуке попут ове штетне по имиџ САД као "слободне и демократске" земље. Стране земље могу да забране много више америчких софтверских производа на својој територији него што то може САД, а могу да нађу и много боље изговоре.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna